OBJAVLJENE INFORMACIJE IZ GRUPE "ONE DIRECTION" NAKON LIJAMOVE TRAGEDIJE: Zbog OVOGA je došlo do haosa!

Autor:

Zabava

20.10.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lijam Pejn imao je problem sa teretom slave.

OBJAVLJENE INFORMACIJE IZ GRUPE "ONE DIRECTION" NAKON LIJAMOVE TRAGEDIJE: Zbog OVOGA je došlo do haosa!

Foto: Tanjug/AP

Lijam Pejn, jedan od članova benda "One Direction", prošao je kroz razne životne faze, počevši od samog početka svoje karijere. Sa samo 14 godina prijavio se na X Factor, ali slavu nije stekao sve do ponovnog nastupa dve godine kasnije. U grupi "One Direction" koju su formirali zajedno sa Zejnom Malikom, Najalom Horanom, Harijem Stajlsom i Lujom Tomlinsonom, Lijam je doživeo neverovatan uspeh.

Prvi singl grupe "What Makes You Beautiful" odmah je zauzeo vrh muzičkih lista u Ujedinjenom Kraljevstvu, a album "Up All Night" imao je impresivnu prodaju od gotovo 140.000 primeraka u prvoj nedelji. Postali su prvi britanski sastav koji je osvojio američki Bilbord 200 sa debitantskim albumom, a svet ih je dočekao kao pravu pop-senzaciju.


Nakon četiri albuma i pet turneja, Zejn Malik odlučio je da napusti bend, što je dovelo do objavljivanja pauze grupe 2016. godine. Iako su postigli značajan uspeh i osvojili brojne nagrade poput Brit Awards i MTV Video Music Awards, sukobi unutar grupe postali su javni, a Lijam je priznao da su se članovi grupe borili da mu pomognu zbog problema sa zavisnošću.
Republika

Foto: Tanjug/AP

Lijam Pejn

 


Lijam je 2016. godine potvrdio vezu sa Šeril En Tvidi, koja je bila deset godina starija od njega, a par je dobio sina 2017. godine. Nakon dve i po godine veze, par je odlučio da svako krene svojim putem, ali su ostali prijatelji.

Nakon raspada benda, Lijam se odlučio za solo karijeru i 2019. godine objavio je prvi album "LP1". Pesma "Strip That Down", koju je napisao u saradnji sa Edom Širanom, postigla je veliki uspeh na muzičkim listama. Međutim, planove za novi album i turneju poremetila je infekcija bubrega koja je rezultirala boravkom u bolnici. U tom teškom periodu, Lijamu je bila podrška devojka Kejti Kesidi.

Iako su se događali sukobi, Lijam je pokazao da je i dalje blizak sa bivšim kolegama, kao što je bio slučaj kada je bio uz Najala Horana u Argentini tokom njegovih koncerata.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading