Porodica Metjua Perija oglasila se godinu nakon njegove smrti! Evo šta je novina, mnogi ovo nisu očekivali!

Autor:

Zabava

25.10.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blagoslovljena sam time da ga kroz ovu fondaciju uvek mogu imati blizu sebe, rekla je sestra.

Porodica Metjua Perija oglasila se godinu nakon njegove smrti! Evo šta je novina, mnogi ovo nisu očekivali!

Foto: AP Rich Fury

Godinu nakon smrti čuvenog glumca Metjua Perija oglasila se njegova porodica. Naime, Perijev očuh, novinar Keit Morison i sestra Kejtlin dali su intervju za kanadski HELLO, te su otkrili planove za Fondaciju Metjua Perija u Kanadi.

Prema službenoj web-stranici organizacije, Fondacija je pokrenuta da bi pružila "sveobuhvatnu podršku pojedincima koji žive sa poremećajima zavisnosti nakon lečenja".

Foto: Tanjug/AP

Metju Peri

 

- Posao koji sada radim vrlo je sebičan jer mi se čini kao da sedim pokraj Metjua i radim s njim svaki dan na nečemu što mu je bilo važno - rekla je 43-godišnja Kejtlin, koja ima dužnost izvršne direktorice ove fondacije.

- Blagoslovljena sam time da ga kroz ovu fondaciju uvek mogu imati blizu sebe. 

On bi voleo da se pamti po tome što je pomogao ljudima koji se bore sa zavisnošću - dodao je glumčev očuh. Njegova smrt im je, kažu, bila neverovatan šok.

Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Metju Peri

 

- Kada je Metju iznenada umro, to je bilo neverovatno šokantno... Svako ko je izgubio dete, reći će vam da je, čak i ako ste na neki način spremni na tu mogućnost, potresno - rekao je Morison, pa je pojasnio: 

- Ono što smo odlučili da izvučemo iz toga je da napravimo nešto korisno. 

Inače, smrtonosna doza ketamina pronađena je u krvi Metjua Perija prilikom obdukcije, a slavni glumac preminuo je u svojoj kući u Los Anđelesu u oktobru prošle godine. Istragom policija je došla do imena pet osoba koje su umešane u smrt zvezde serije "Prijatelji", a sada su isplivali novi detalji o celom slučaju.

Doktor Mark Čavez izjasnio se o krivici na Okružnom sudu SAD u Los Anđelesu. Pri izricanju presude mogao bi da dobije i do 10 godina zatvora. Drugi lekar je negirao krivicu, a lični asistent slavnog glumca Kenet Ivamasa je priznao da je kobnog dana ubrizgao smrtonosnu dozu ketamina Periju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading