POZNATI TIKTOKER KRVNIČKI UBIO SUPRUGU! Pucao joj u glavu, nije imala šanse da se izvuče!

Autor:

Zabava

27.10.2024

22:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je započeo svoju karijeru na TikToku, Ali Abulaban postao je poznat po svojim komičnim videima, a njegov najgledaniji video bio je njegova verzija izmišljenog lika iz filma "Scarface".

POZNATI TIKTOKER KRVNIČKI UBIO SUPRUGU! Pucao joj u glavu, nije imala šanse da se izvuče!

Foto: Printscreen/Youtube/CBS 8 San Diego

Poznatom Tiktokeru Aliju Abulabanu, sudi se za ubistvo supruge Ane.

On je pre nego što je postao poznat na društvenim mrežama, služio u američkom vazduhoplovstvu i bio stacioniran u Japanu gde je upoznao svoju suprugu Anu. Njihova veza je počela dok su oboje bili u Japanu, a kasnije su se preselili u Virdžiniju gde su se venčali i dobili ćerku.

Foto: Printscreen/Facebook/WalktheCrime

Ali Abulaban sa suprugom

 

Nakon što je započeo svoju karijeru na TikToku, Ali Abulaban postao je poznat po svojim komičnim videima, a njegov najgledaniji video bio je njegova verzija izmišljenog lika iz filma "Scarface". Zajedno sa suprugom Anom, postali su popularni TikTokeri i preselili su se u San Dijego kako bi iskoristili scenu društvenih medija u Kaliforniji.

Foto: Printscreen/Youtube/CBS 8 San Diego

Ali Abulaban

 

Iako su na prvi pogled delovali kao srećan par, javnost je brzo počela da primećuje probleme u njihovom odnosu. Abulabanova zavisnost od kokaina postala je javna, a on je čak bio viđen kako uzima drogu tokom prenosa uživo na svom kanalu. Takođe, javno je kritikovao svoju suprugu i optuživao je da je neverna.

Foto: Printscreen/Youtube/CBS 8 San Diego

Ali Abulaban

 

Dana 18. oktobra 2021. godine, Ana je zatražila od muža da se iseli iz njihovog stana nakon što ju je navodno nasilno gurnuo. Tri dana kasnije, Abulaban se vratio u dom kada je Ana izašla i izvršio je strašan zločin, ubivši svoju suprugu i njenog prijatelja. Nakon ubistava, Abulaban je pozvao svoju majku i priznao joj zločin pre nego što je pobegao iz stana.

Na suđenju, Ali Abulaban nije negirao da je ubio Anu i njenog prijatelja, ali je tvrdio da je to bilo izazvano psihozom usled velikog unosa kokaina. Tvrdio je da je reč o ubistvu drugog stepena, ali sud će doneti konačnu odluku o njegovoj krivici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading