(FOTO) TAČNO 555 PROPUŠTENIH POZIVA: Tomović objavio psiho prepisku sa Miljanom, Zola sve vreme u zabludi!

Autor:

Zadruga

10.10.2019

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski pevač Bojan Tomović posle priznanja da je upravo on otac deteta Miljane Kulić, nastavlja da šokira javnost i to objavljivanjem poruka koje je razmenjivao sa njom.

RepublikaFoto: instagram.com/miljanicakulic
Bojan i Miljana...

Naime, Bojan je objavio nekoliko skrinšotova njihove prepiske tvrdeći da ga je Miljana, nakon što ju je "otkačio", uhodila i uznemiravala sa njenog, pa čak i sa tuđih brojeva.

On je objavio i šokantnu prepisku na kojoj se vidi kako ga Miljana zove da dođe kod nje, ali i šta bi radili da su zajedno.

- Šta bismo sada radili da si pored mene? - pitala je Miljana njega, a na njeno pitanje, očigledno seksualne prirode, on je odgovorio:

RepublikaFoto: e-stock
Miljana Kulić...

- Grubo ili nežno?

Potom su konstatovali da u seksu vole iste stvari.

Bojan je pre svih ovih poruka na svom Instagramu javno priznao da je on otac Miljaninog deteta i javno pozvao produkciju da Miljanu odvedu na abortus pre nego što bude kasno i da se kasno odriče roditeljstva zbog psihičke bolesti Miljane Kulić i njegovog problema sa bipolarnim poremećajem.

Podsetimo, Lazar Čolić Zola ispunio je svoje obećanje i, u sredu 9. oktobra, potpisao je ugovor o poklonu koji je napravila produkcija, a koji je dokaz da se odriče svog honorara iz Zadruge 3 i daje ga Miljani Kulić, sa kojom čeka dete.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zola i Miljana...

Ono što je šokiralo javnost jeste prvo činjenica da je Miljana kao "dokaz ljubavi" tražila od Zole da to učini, a potom i da joj daje sve pare rodila ona dete ili ne.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Trifun

10.10.2019 17:32

Te poruke je lako falsifikovati.