ZADRUGARKA SE UNEREDILA UŽIVO U EMISIJI: Nezapamćeni skandal Slađe Lazić, paradirala bez donjeg veša, pa pokazala FLEKU!

Autor:

Zadruga

24.08.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađa Lazić doživela blam uživo u programu!

ZADRUGARKA SE UNEREDILA UŽIVO U EMISIJI: Nezapamćeni skandal Slađe Lazić, paradirala bez donjeg veša, pa pokazala FLEKU!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Slađa Lazić

Bivša zadrugarka Slađana Lazić, poznatija kao Slađa Poršelina ili Slađa Blinda, bila je gošća voditelja Darka Tanasijevića u emisiji "Narod pita" sinoć. Emisija je bila burna, a Slađa se skoro cele noći svađala sa Lepim Mićom, koji je takođe bio gost i koji je pokušavao da raskrinka njeno prijateljstvo sa Majom Marinković.

Slađa je privukla pažnju i svojim stajlingom, kada se pojavila u haljini, bez donjeg veša, a zatim ustala i paradirala pred kamerama, a fanovi rijalitija primetili su fleku na haljini.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, TikTok.com

Slađa Lazić

 

Naime, Slađina haljina je bila na pozadini mokra, a kako se komentariše po društvenim mrežama, to je posledica odluke da dođe bez gaćica:

- "Jaoj, vidi Slađe, ona se uneredila", "Pi*nula Slađa u emisiji", "Ma, oznojila se, jer nema donji veš"... - nizali su se komentari ispod ovog snimka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading