MILJANI PAO MRAK NA OČI: Divlja kao zver, demolira sve što joj padne pod ruku!

Autor:

Zadruga

30.11.2023

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićeva ponovo napravila haos zbog Zole i Lejdi Di, obezbeđenje reagovalo!

MILJANI PAO MRAK NA OČI: Divlja kao zver, demolira sve što joj padne pod ruku!

Foto: ATA Images

Tokom sinoćne emisije “Pitanja gledalaca” polemisalo se o sukobu koji su imali na žurki Lazar Čolić Zola i Lejdi Di sa Miljanom Kulić. Mnogi su za burno dešavanje okrivili Danijela Durkovića Munjeza, koji je snimio flerti Lejdi Di i Zole, pa otrčao da probudi Kulićevu, nakon čega je nastao haos. 

Iako je Miljana na samom početku emisije bila smirena i govorila da nije trebala da uništava stvari Lejdi Di i napada je, brzo joi je pala roletna, pa je ponovo podivljala i napravila haos. 

E, sad će k*rva da vidi kako će da prođe - rekla je Miljana i bacila kofer sa šminkom Lejdi Di.

Sram te bilo, sada ću i ja tvoje - vikala je Ledji, a onda je uletelom obezbeđenje.

Obezbeđenje je moralo da uleti u Belu kuću zbog loma koji je Miljana pravila, u kojem su ponovo najviše nastradale lične stvari i koznetika Lejdi Di, koju je Kulićeva raznela po sobi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

Lejdi je kasnije pokušala da se opravda u emisiji. 

- Stvarno sam budala...Milane, ja sam mislila da je to samo zadatak, ja sam htela sa bilo kim samo da se našalim malo. Samo sam htela da igram sa nekim, nije mi bila loša namera uopšte da mi se to desi. Jesam kriva, prihvatam krivicu, ja ne znam šta su ovi ljudi slušali. Ni jedne trenutke mi nije bila loša namera da bilo koga isprovociram time - govorila je Lejdi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading