ANELI HOĆE DA BEŽI IZ ELITE: Shvatila da je veza sa Janjušem bila STRAŠNA GREŠKA!

Autor:

Zadruga

18.12.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićeva ne zna gde udara, niko ne može da je smiri!

ANELI HOĆE DA BEŽI IZ ELITE: Shvatila da je veza sa Janjušem bila STRAŠNA GREŠKA!

Foto: youtube.com/pink.rs

Aneli Ahmić ima jako turbulentan odnos sa Markom Janjuševićem Janjušem, a iako je dugo čekala da njih dvoje uđu u vezu i budu zvaničan par, izgleda da kad se ostvarilo to nije ispalo sve kako je ona zamišljala. Njih dvoje su se danas ponovo posvađali, nakon čega je Aneli otišla u pab "Prijatelji" da se žali svojim cimerima kako joj je užasno u vezi sa njim i da zbog toga želi da napusti takmičenje i sa imanja u Šimanovcima ode svojoj kući. 

- Ja njemu ne mogu ništa da kažem, mozak mi popije. Kako da izađem iz ovog ludila? Mislila sam da je to nešto super i sad ne znam. Kako da odlučim u ovom začaranom krugu? Nisam ovde došla da mi neko kaće šta da radim, nego samo da kukam. Ja ne mogu više,hoću da idem kući. Kako da idem kući? - govorila je Aneli. 

Lepi Mića je pokušavao da je smiri i da joj objasni da  joj je ćerka na bezbednom i da će za Novu godini sigurno svi dobiti čestitiku ili imati susret sa porodicom nakon čega će joj biti mnogo lakše da funkcioniše u rijalitiju. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić

Inače, Aneli već neko vreme drami zbog odnosa sa Janjušem i otvoreno govori da joj vrele akcije sa njim predstavljaju jako veliki problem jer ne zna kako njena porodica na to. Ahmićeva je takođe više puta rekla kako sumnja da je u drugom stanju, a iako je pričala da bi volela da Janjušu rodi dete i sa njim osnuje porodicu izgleda da ipak ne želi da takvu vrstu odnosa otpočne pred kamerama. 

Iako njih dvoje imaju velike svađe oni se na kraju uvek pomire, a ostaje da vidimo koliko će im trebati da sad ispeglaju račune. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Boki

18.12.2023 16:54

Aha , ponosna joj ćerkica što se razvlači sa Sranjušem po Eliti, nema ništa od čestitke. Izgubila si obraz folirantu...