RASKRINKANA LAŽNA VEZA ANĐELA I ANITE: Pojavio se dokaz na društvenim mrežama, očigledno je da mu se ŽESTOKO GADI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.04.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog ovog klipa krenula je lavina komentara!

RASKRINKANA LAŽNA VEZA ANĐELA I ANITE: Pojavio se dokaz na društvenim mrežama, očigledno je da mu se ŽESTOKO GADI! (VIDEO)

Foto: printscreen/RTVPink

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović su danas tokom slobodnom vremena odmarali u pabu "Prijatelji". Njih dvoje su zagrljeni legli na garnituru, a kad je Anita želela da mu pokaže nežnost i pruži mu pažnju dobila je hladan tuš, što je iznenadilo mnoge u komentarima na društvenim mrežama. 

- Kakvo je vreme samo bih spavao... Nemoj, smeta mi. Ja ne volim da se mazim i da se češkam, ne znam šta ti je - govorio je Anđelo. 

- Ne volim ni ja toliko toga, pa te pustim jer ti voliš - rekla je Stanojlovićeva.  

- Pa nemoj da mne pustiš - poručio je Ranković. 

Ispod ovog snimka na jednom profilu na društvenoj mreži Instagram, koji inače prati sva dešavanja iz rijalitija "Elita", počeli su da se niži silni kmentari, a većina publike smatra da je Anđelo ovim potezom pokazao da mu se Stanojlovićeva gadi i da je sa njom u lažnoj vezi. 

- "Očito je više da mu se gadi", "Niko je nije hteo, jedva je Matoru smuvala i to nakon pola godine moljakanja",  "Ko voli da se češka i mati sa nekim koga ne voli i koga mora da trpi", "Ovaj se smorio kao da su 20 godina u vezi", "Ovaj i Miona zajedno da povraćaju za sve dodire i poljupce kojih de gade" - glasili su samo neki od komentara ispod ovog snimka na Instagramu.  

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović

Iako mnogi predviđaju da će Anđelo i Anita da raskinu čim se završi rijaliti, ostaje da pratimo da li će prognoze takmičara i većeg dela publike biti tačne. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

18.04.2024 05:30

OD SAMOG POČETKA TVRDIM DA SU ONI ZLO U SVAKOM POGLEDU...ALI NIKO MI NE VERUJE...