ŠOK-BOMBA PRODUKCIJE, ŠOU TEK SADA POČINJE: Ukućanima popadale vilice zbog ovog prizora u Eliti!

Autor:

Zadruga

20.04.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef je iznenadio ukućane, pa ih obradovao bivšim učesnicima Elite.

ŠOK-BOMBA PRODUKCIJE, ŠOU TEK SADA POČINJE: Ukućanima popadale vilice zbog ovog prizora u Eliti!

Foto: Ilustracija

Posle baraža koji se održao sinoć, četiri starih učesnika koje ste vi izglasali dobili su još jednu šansu da se pokažu u rijalitiju Elita. To su Vanja Živić, Boža Džons, Pablo Milevski i Slađa Lazić Bošković. Oni su ušetali u Belu kuću, a mnogim takmičarima popadale su vilice kada su ugledali baš njih četvoro na vratima Bele kuće, jer niko nije mogao ni da pretpostavi da će se toliko bivših učesnika vratiti u rijaliti.

Veliki šef je izabrao specijalnu muziku kako bi dodatno ulepšao ulazak ovih učesnika, a novinar Darko Tanasijević im je na samom početku emisije otkrio da su ih oni brutalno komentarisali u studiju, kao i po napuštanju rijalitija i da će tek sada saznati njihovo pravo mišljenje.

Podsetimo, sinoć se u "Eliti" održava "Baraž", gde su se bivši učesnici borili za povratak u rijaliti. Voditeljka Ana Radulović predstavila je učesnike koji su sitgli:

 

- Aleksandar Anđelić, Bogdan Ilikć, Slađana Lazić Bošković, Vivien Kurtović, Marijana Špirić, Vesna Ćuruvija, Tamara Božović, Jelena Mandić, Dragana Jeremić, Pavle Mileševski, Valentina Živić, Boža Džons, Sloba Josipović - pročitala je voditeljka Ana Radulović.

Pinkova produkcija donela je odluku da oni učesnici koji se nisu pojavili budu kažnjeni sa po milion dinara!

Inače, Aleksandar Anđelić, poznatiji kao Aca Kockar razvezao je jezik o takmičarima koji su unutra, a pogotovo o Anđeli Šparavalo, sa čijim je roditeljima bio u kontaktu pred dolazak u studio televizije Pink. 

Njeni roditelji su ga pripremili da Anđelu na sve moguće načine rastavi od Bojane Pavlović,  sa kojom poslednjih nekoliko dana ima brojne probleme jer ju je optužila da je prema njoj bila nasilna, zbog čega se uključila cela porodica koja želi da tužu Pavlovićevu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
JA

20.04.2024 10:01

Pokusavam donekle da razumem Sparavalo roditelje, ali da im ovaj kockar spasava dete od Bojane , je suludo i stvarno ih ne razumem pa taman im to bila ‘slamka spasa’ !!! Bole da se pozabave po izlasku cerke iz rijalitija, zasto im to dete toliko LAZE i manipulise sve zive oko sebe i kako je moguce da to nikada nisu primetili ?!