"CAR DAVI ALEKSANDRU, NE OSTAVLJA JE NA MIRU!" Filip hoće da pokaže koliko je dobar otac! Evo šta se sada dešava sa Nikolićkom!

Autor:

Zadruga

20.04.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip na svakih pet minuta zove da pita kako su Aleksandra i beba, traži da vidi ćerkicu, pa to Aleksandru ume da umori!

"CAR DAVI ALEKSANDRU, NE OSTAVLJA JE NA MIRU!" Filip hoće da pokaže koliko je dobar otac! Evo šta se sada dešava sa Nikolićkom!

Foto: ATA Images, Shutterstock

 

Bivši rijaliti učesnici Aleksandra Nikolić i Filip Car konačno su postali roditelji, a on se sada trudi da pokaže koliko je dobar otac, pa majku svog deteta maltene ne ostavlja na miru! Naime, kako smo saznali, Filip Aleksandri ne dozvoljava da "diše", jer zove Aleks na svakih pet minuta, čemu se niko nije nadao, s obzirom na to na njegovu burnu prošlost. 

- Filip ne ostavlja Aleksandru na miru otkako se porodila. Maltrene joj ne da da diše, prati svaki njen korak i gleda da što više vremena provedu na video-pozivu. Svi su mislili da neće da bude takav, da će da pokuša da bude dobar otac i da brzo pobegne od odgovornosti, ali je pokazao svoju dobru stranu. Aleksandri to prija, ali mu i sama priča da je u redu da ih ostavi i same na kratko. Filip na svakih pet minuta zove da pita kako su Aleksandra i beba, traži da vidi ćerkicu, pa to Aleksandru ume da umori - priča nam upućen izvor i dodaje:

Foto: Instagram/filip_car_capo_ck

Filip Car

 

- Filip stalno pita da li mami i bebi nešto fali, šta treba da se dostavi ili kupi, tako da je požrtvovan.

Podsećamo, Aleksandra je javnost obavestila o tome kako je protekao porođaj, što su svi jedva čekali da čuju.

Foto: Instagram.com/alex_mima_official, ATA Images, Shutterstock

Aleksandra Nikolić

 

- Ovo je prvi put da se oglašavam nakon porođaja, sve je, hvala Bogu, prošlo u najboljem redu. Nije baš bilo kako smo planirali, morao je da bude carski rez, tako da je mala carica morala carski da izađe - otkrila je ona za Pink.rs, pa je dodala:

- Bebac je super, teška je 4 kilograma, 55cm dugačka i zove se Leona, pošto vidim da pišu razna imena, ali to shvatam jer ni ja do skoro nisam znala koje ćemo ime da joj damo. Preslatka je, ne mogu da objasnim trenutno svoja osećanja, opčinjena sam sa njom. FIlip večeras pravi proslavu povodom rođenja ćerkice, a moji sutra prave, i Filip naravno dolazi i on će biti tu. Sve vreme je bio na vezi sa mnom i lekarima, i stvarno moram da se zahvalim profesoru Jurišiću i njegovoj ženi Žaklini na svemu, zaista su vodili računa o meni, a kada ću izaći iz bolnice ne znam, za sada smo ovde i oporavljamo se. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading