BIRA SE LUDNICA ZA MILJANU KULIĆ: Učesnica Elite zahtevala da je svakodnevno tuku, spremna da se HOSPITALIZUJE!

Autor:

Zadruga

26.04.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je odlučila da joj je vreme za lečenje, te je rešila da izabere odgovarajuću ludnicu.

BIRA SE LUDNICA ZA MILJANU KULIĆ: Učesnica Elite zahtevala da je svakodnevno tuku, spremna da se HOSPITALIZUJE!

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

Rijaliti učesnica Miljana Kulić je danas iznenadila sve napuštanjem "Elite" i odlaskom u Urgentni centar. Nakon operacije smanjenja želuca pre skoro dve godine, Miljana se suočila sa ozbiljnim komplikacijama koje su je skoro koštale života. Kroz agoniju oporavka, počela je da pije lekove i redovno posećuje lekare kako bi pratila svoje zdravstveno stanje.

Miljanina operacija smanjenja želuca prošla je kroz teške komplikacije koje su gotovo dovele do tragičnog ishoda. Nakon toga, redovni lekovi i kontrolni pregledi postali su deo njenog svakodnevnog života.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Miljana Kulić

 

Miljana je danas došla u pratnji nepoznatog muškarca i žene u ambulantu hirurgije, gde se žalila na bolove u stomaku. Nakon detaljnog pregleda, kako prenosi Informer, utvrđeno je da nema razloga za uzbunu i da je sve u redu sa njenim zdravljem. Ova poseta izazvala je burne reakcije među fanovima i javnošću, ali se Miljana ubrzo vratila, nakon čega je nastavila svoje takmičenje u rijalitiju, a ubrzo se održala i njena prva emisija "Mikseta".

Međutim, kako se završio današnji program, Kulićeva je odlučila da porazgovara sama sa sobom, prilikom čega je donela zaključak da je njoj mesto u ludnici, kako bi se oporavila od Lazara Čolića Zole, sa kojim je godinama bila u vezi, a onda shvatila da je nikada nije ni voleo i da ju je samo koristio za rijaliti:

- Ne znam, pogledajte gde mogu da idem... Toponica, Laza Lazarević, Kovin. Ili negde gde biju ljude, neko da me bije svaki dan, ja stvarno nisam normalna - vikala je Miljana i razgovarala sama sa sobom, pa otišla da se spremi za spavanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

27.04.2024 07:38

Jedna stvar mi je nejasna, a to je ,zasto je ona jos uvek u Eliti sa tolikim dijagnozama ? Eno jutros, posle pitanja novinara,sedi u pusionici mrtva pijana .A radio emisija joj je vise nego tragicna,vise je ona sama pricala i stalno prekidala to malo gostiju koji su dosli. Njoj je trebala publika za njena blebetanja i niska vredjanja drugih ljudi. Jadno !!!