KARAKTER MU NULA, AL ĆE SE ZAKUNE! Ša se vratio u Elitu, pa pao Mioni na KOLENA - RIDA NA SAV GLAS!

Autor:

Zadruga

30.04.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović ostala zatečena kada je videla Nenada Aleksića Ša!

KARAKTER MU NULA, AL ĆE SE ZAKUNE! Ša se vratio u Elitu, pa pao Mioni na KOLENA - RIDA NA SAV GLAS!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon bekstva iz rijalitija "Elita", Nenad Aleksić Ša se vratio nazad i odmah potrčao ka svojoj devojci, Mioni Jovanović, želeći da je zagrli. Međutim, Miona nije bila oduševljena što ga vidi, pa ga je samo zagrlila, a potom mu je poručila da ide u krevet da legne. Dok je on sve vreme ridao suze.

Nenad Aleksić Ša je bio vidno uzbuđen i emotivan prilikom susreta sa svojom devojkom Mionom Jovanović nakon što se vratio u rijaliti "Elita". Međutim, Miona nije bila spremna da mu pruži toplu dobrodošlicu, već ga je samo kratko zagrlila i poslala u krevet da legne.

 


Nenad Aleksić Ša nije uspeo da suzdrži svoje emocije i po povratku u rijaliti "Elita" nije mogao da zadrži suze. Njegova emotivna reakcija na susret sa Mionom Jovanović je bila vidljiva, dok je on pokušavao da se izbori sa svojim osećanjima.

Nakon što ga je Miona poslala da legne, Nenad Aleksić Ša je morao da se suoči sa razdvajanjem od svoje devojke. Njegove suze su svedočile o dubokim emocijama koje su ga preplavile nakon ovog emotivnog susreta.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša se vratio u Elitu i grli Mionu Jovanović

 


Ovaj susret između Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović u rijalitiju "Elita" obećava nastavak njihove priče ispunjene emocijama i dramom. Njihov odnos će sigurno biti predmet pažnje u narednim epizodama, dok će gledaoci sa nestrpljenjem pratiti dalji razvoj događaja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
kraki

30.04.2024 21:33

Ljiga od coveka, ni stava ni obraza. Dokazao je jos jedomm da je SAsav

Saki

30.04.2024 21:52

Boze , kakav bolesnik. Jadna ova devojka, nece uspeti da ga se resi.

Srna

30.04.2024 23:57

Apelujem na Mionine roditelje da hitno spašavaju svoje dete od ovog bolesnika. Mator konj od 45 g.a ponaša se uzasno. Kad se ovako ponaša na televiziji šta li bi Mioni radio u 4 zida? Jadna devojka od ovog starca ne može da diše.