MILJANA SE KLJUKALA LEKOVIMA, STRAVIČNO PRIZNANJE! Evo kakve susptance je sve unosila u sebe!

Autor:

Zadruga

01.05.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić šokirala priznanjem!

MILJANA SE KLJUKALA LEKOVIMA, STRAVIČNO PRIZNANJE! Evo kakve susptance je sve unosila u sebe!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Miljana Kulić

Rijaliti takmičarka "Zadruga" i "Elite" Miljana Kulić gostovala je nedavno u emisiji "Amidži šou" kod voditelja Ognjena Amidžića, gde je otvoreno progovorila o svojoj vezi sa bivšim dečkom, poznatim kao Zola. Miljana je šokirala javnost kada je izjavila da je zbog Zole bila primorana da koristi medikamente, ističući da je taj odnos bio loš po sve aspekte njenog života.

Kulićeva je istakla da je njen život pravi, bez lažnog predstavljanja, te da joj ne trebaju lažni sjaj i glamur koji je pokušavao da joj pruži bivši partner. Ova hrabra izjava naglašava njen stav da je autentičnost ključna, bez obzira na sve izazove sa kojima se suočava.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Miljana Kulić

 

- Zbog Zole sam bila medikamente. Ja živim stvaran život, meni ne trebaju prikolice. Od njega postoji i bolji, i lepši... Taj odnos je bio loš po svemu. Mene on više ne zanima - rekla je Miljana. 


Nakon što je otkrila da je zbog Zole bila primorana da koristi medikamente, Miljana je detaljnije objasnila da je taj odnos bio štetan po sve aspekte njenog života. Istakla je da je sada spremna da zatvori tu lošu životnu epizodu i da se fokusira na pozitivne stvari koje dolaze.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Miljana Kulić

 


Kulićeva je jasno stavila do znanja da je prešla preko bivšeg dečka i da je spremna da nastavi dalje. Ova izjava pokazuje njenu odlučnost da se oslobodi tereta prošlosti i krene napred, te da se fokusira na svoju sadašnjost i budućnost.

Miljana Kulić je hrabro otvorila dušu i iznela šokantne detalje o svom odnosu sa bivšim dečkom Zolom, ističući važnost autentičnosti i odlučnost da se okrene novim, pozitivnim stvarima u životu. Njen iskreni intervju u "Amidži šou" definitivno je ostavio dubok utisak na publiku.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading