MILAN MILOŠEVIĆ IZDAO VAŽNO SAOPŠTENJE: Oglasio se pred ulazak u Elitu, takmičari ni ne slute šta se sprema! (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.05.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj najavio haos u večerašnjoj emisji!

MILAN MILOŠEVIĆ IZDAO VAŽNO SAOPŠTENJE: Oglasio se pred ulazak u Elitu, takmičari ni ne slute šta se sprema! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić/N.PANČIĆ

Voditelj "Elite" Milan Milošević oglasio se putem svog storija na društvenoj mreži Instagram i večeras najavio njegov ulazak u Belu kuću. Poznato je da je sreda noć rezervisana za pitanja koje postavlja publika putem društvenoj mreža, a produkcija bira najzanimljivija i postavlja ih takmičarima. 

Republika

Foto: instagram.com

Milan Milošević najavio haos u večerašnjoj emisiji

Stanari Bele kuće jako strahuju od ove emisije jer je to jedina prilika kad mogu da čuju sud naroda, ali i da im polažu računa zbog nekih poteza na koje su se odlučili. Večeras će verovatno još mnogo toga izaći na videlo, a kao i svake srede očekuje se da bude burno, što publika i voli da vidi. 

Podsećanja radi, voditeljak Dušica Jakovljević uskoro će se pridružiti starom kolektivu i opet raditi rijaliti, što je saopštilau nedelju u emisiju "Premijera - Vikend Specijal". Tokom njenog gostovanja oglasio se Milan i javno joj pružio podršku. 

Republika

Foto: ATA Images, Nemanja Pančić

Dušica Jakovljević i Milan Milošević

- Dobrodošla kući - glasile su reči koje joj je voditelj Elite javno uputio. 

Inače, tokom gostovanja na Pinku Dušica je sve vreme bila na ivici suza. 

- Ja sam uvek ostala... Ne bih da se vraćam, nisam ponosna na to... Možda u nekim nastupima, prosto nije trebalo tako da nastupim prema ljudima sa kojima sam jela koru hleba deset godina. Ja nisam bila spremna i zatvorila sam se za razgovor. Mislim da je mene u životu Bog voleo više, nego što sam ja sebe volela. Nije ni čudo što se u poslednjoj nedelji vaskršnjeg posta ja vraćam na Pink. Milica i Željko su pokazali šta znači u ovoj nedelji i kako izgleda zaista šta je oprost, da svi imamo pravo na greške, pokajanje, na kraju krajeva da smo priznali sve... - bila je Dušica na ivici suza. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading