NADA MACURA SRELA CARA U POŠTI! ŠOK! Doktorka ga žestoko ISKRITIKOVALA, ovo su svi detalji! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.05.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuvena doktorka i bivši zadrugar oči u oči u pošti!

Doktorka Nada Macura gostovala je sa voditeljkom Ruškom Jakić na Red televiziji, gde je govorila o aktuelnim dešavanjima u rijalitiju "Elite", ali i bivšim zadrugarima. Nada je ispričala zanimljivu anegdotu. Naime, Nada je jednom prilikom srela Cara u pošti.

- Jednom sam u pošti srela Filipa Cara i rekla mu: "A, to si ti nevaljali dečak" - ispričala je Nada.

- Taj nevaljali dečak je bio u stanju da izgovori najstrašnije stvari devojci koja je u drugom stanju i koja će mu roditi dete - nadovezala se Ruška Jakić.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nada Macura

Nada je prokomentarisala i druge učesnike.

- Ja bih poručila svim devojkama da budu takve kao što je Miona, da imaju svoj stav, i to mi se dopada kod nje. Dopada mi se i to što ništa nije radila na sebi, smatram da bi devojke trebalo da uče od nje kako se ponaša prema muškarcima. Mislim da Ša više voli nju, on ne može da se uklopi u njen stil života jer je razlika u godinama velika - rekla je Nada.

Macura je prokomentarisala i odnos Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, kao i skandalozne sukobe koje imaju u poslednje vreme.

- To je stara ljubav bila između Janjuša i Maje, a ona je sada našla svoju srodnu dušu. Što se tiče Aneli, ona je moj favorit, a uvrede koje joj je Janjuš izrekao niko ne bi podneo. Mene jako boli kada je on vređa - rekla je Nada u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading