STIGLA ZVANIČNA INFORMACIJA O TRUDNOĆI: Učesnica podelila vesti sa ukućanima, oni zanemeli od šoka!

Autor:

Zadruga

03.05.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica Elite je saopštila cimerima da li je u drugom stanju.

STIGLA ZVANIČNA INFORMACIJA O TRUDNOĆI: Učesnica podelila vesti sa ukućanima, oni zanemeli od šoka!

Foto: shutterstock

U toku današnje emisije "Mikseta", domaćin Miljana Kulić ugostila je Borislava Terzića Terzu i Milicu Veličković. Tema koja je privukla pažnju javnosti bila je moguća trudnoća Milice Veličković, ali i emotivni odnos između nje i Terze.

Jedna od glavnih tema emisije bila je moguća trudnoća Milice Veličković. Učesnica je otkrila da li je u drugom stanju, a Terza je pažljivo slušao njeno izlaganje.

Emotivni odnos između Milice i Terze bio je tema koja je privukla pažnju slušalaca. Oboje su otvoreno govorili o svojim osećanjima i nesuglasicama, čime su dodatno približili svoje intimne trenutke publici.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milica Veličković i Borislav Terzić Terza

 

- Da li vidiš koliko se Terza trudi za tebe, da li bi sačuvala bebu kada bi bila trudna? - pitala je Miljana.

- Dobila sam ciklus danas tako da nema ništa od toga. Sada sam mirna - rekla je Milica.

- Ovo je najbolje za sad, ne bi možda bilo dobro u ovim okolnostima da bude trudna tako da najbolje da izađemo napolje pa da vidimo da li smo jedno za drugo - rekao je Terza.

- Ja njega naravno volim, proveli smo lepe trenutke ovde i lagala bih kad bih rekla da sam ravnodušna prema njemu - rekla je Milica.

Nakon emisije, reakcije javnosti nisu izostale. Spekulacije o trudnoći i emotivnom odnosu između Milice i Terze izazvale su živu raspravu na društvenim mrežama. Mnogi su izrazili svoje mišljenje i podršku, dok su drugi izneli svoje pretpostavke o budućim planovima ovog para.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading