ANELI AHMIĆ IMA POLNU BOLEST: Đedoviću se poverila da je dobila LEKOVE za "dole" (FOTO)

Autor:

Zadruga

03.05.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama pojavio se šok navod!

ANELI AHMIĆ IMA POLNU BOLEST: Đedoviću se poverila da je dobila LEKOVE za "dole" (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić, bivša rijaliti učesnica koja je privukla veliku pažnju javnosti svojim turbulentnim odnosom sa Markom Janjuševićem, sada je ponovo u centru pažnje zbog jedne neobične izjave, koja je ovanula na društvenim mrežama. Naime, korisnik je podelio informaciju da je Aneli izjavila kako pije antibiotike za "dole", što je izazvalo mnogo spekulacija i brige kod njenih pratioca.

Republika

Foto: Facebook.com printscreen

Fanovi komentarišu Aneli na društvenim mrežama

Ova objava postavlja pitanje da li Aneli ima zdravstvene probleme intimne prirode o kojima nije govorila javno. Prethodno, ona je optužila Janjuša da je insistirao na odnosima tokom ramazanskog posta, što je izazvalo veliku pažnju kako na društvenim mrežama, tako i u samom rijalitiju, budući da Ahmićeva tvrdi da poštuje verske običaje, a to se odvijalo u vreme Bajrama.

S obzirom na ove nove informacije, postavlja se pitanje kako će Janjuš reagovati kada sazna za Aneline zdravstvene probleme, a možda je već upućen u njih. Ovo svakako ostaje da vidimo u narednim događajima u rijalitiju.

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Aneli Ahmić i Janjuš

Inače, Janjuš je juče najavio razgovor sa Aneli, nakon kog mnogi očekuju njihovo pomirenje. 

- Prethodno pitanje je postavljeno jer gledaoci vide i jednu i drugu stranu. Mogao bih deset stvari da navedem za koje ona kaže da je u pravu, a nije. Da li je neko folirant?! Ja to znam odlično i iznosim mišljenja. Imali smo jako velike sukobe u poslednje vreme, koji nisu prijatni da možeš za dan, dva, tri da sedneš da porazgovaraš. Možda postoji šansa da se obavi taj razgovor, ali nije još bistra glava. Da, ja spuštam loptu, nema potrebe i smisla da se vređamo i da se iznose i ponavljaju neke stvari - rekao je Janjuš.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading