MILAN MILOŠEVIĆ ŠOKIRAO IZJAVOM NA NAJVEĆI PRAZNIK! Evo šta je rekao o hrani, pomenuo i majku!

Autor:

Zadruga

05.05.2024

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Elite ima malo želja o kojima iskreno priča.

MILAN MILOŠEVIĆ ŠOKIRAO IZJAVOM NA NAJVEĆI PRAZNIK! Evo šta je rekao o hrani, pomenuo i majku!

Foto: ST/Dragan Kadić

Voditelj rijalitija Elita Milan Milošević kaže da bi rado gledao u praznu prazničnu trpezu, samo kada bi mu majka bila zdrava. On je nikad emotivnije i iskrenije pričao kako obelažava Vaskrs, a njegove reči su dirnule mnoge. 

Poslednjih nekoliko godina sam farbam jaja za Vaskrs i iskreno nije to uopšte isto kao pre...Izgubila se lepota svega od kada mi je majka bolesna i ne može više da učestvuje u tim prazničnim pripremama. Nikakva ekstremna verovanja nemam ni za jedan sveti dan, a tako ni za Veliki petak. Jedino godinama postim i iskreno Veliki petak je pored Badnjeg dana, jedan od dva dana koja postim u godini i zauvek ću. Što se običaja tiče i to se sve iskreno zagubilo poslednjih godina, ma koliko se trudio da ih se držim - priča Milan za Pink.rs.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milan Milošević

 

Milošević je otkrio i kako obično gleda da provede vreme u ovo doba godine. 

Vaskršnje jutro obično dočekam u rodnoj kući sa majkom i to ranom zorom popijem prvu Vaskršnju kafu sa njom, baš kao što smo činili godinama unazad. Često sam zbog posla i obaveza sprečen da budem sa njom, ali najveće praznike i svete dane provodim sa njom i uživam u tome. Mnogo sam voleo da se tucam kad sam bio mlađi i iskreno, nisam imao sreće u pobedama, jer sam se uvek vraćao kući polupanih jaja. Nikada nisam mogao da shvatim te fore i klince iz ulice koji su imali najjača jaja i sve su pobeđivali uvek. Nisam znao ni zubima da kvrcnem, pa da osetim koja su jaja dobra, ali iskreno kako godine prolaze, sve se manje tucam za Vaskrs jer nemam baš ni sa kim jer nisu više vremena ista.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading