MILJANA PROGOVORILA O TELEFONU U ELITI: Saznala se ŠOK INFORMACIJA uživo u programu!

Autor:

Zadruga

07.05.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama u Beloj kući!

MILJANA PROGOVORILA O TELEFONU U ELITI: Saznala se ŠOK INFORMACIJA uživo u programu!

Foto: youtube.com/AmiG Show, shutterstock

Miljana Kulić

U rijalitiju "Elita" povela se debata o pitanju da li je u redu dati lozinku svog telefona drugoj osobi. Ovo je jedno od pitanja koje izaziva različite reakcije i mišljenja među ljudima, a dok neki smatraju da je važno imati privatnost i da lozinku treba čuvati samo za sebe, drugi veruju u otvorenost i deljenje lozinke sa bliskim osobama. Ovim povodom za crnim stolom ustala je da komentariše i Miljana Kulić, koja se osvrnula na svoj odnos sa Lazarom Čolićem Zolom i Nenadom Macanovićem Bebicom.

- Imala sam situacije da se dopisujem sa jednom osobom, pa kad čujem auto, blokiram čet, pa nastavim. Mislim da me je jednom uhvatio. Bebici sam tražila da okrene telefon, kad se dopisivao s nekim - rekla je Miljana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić Elita

- Da li si se plašila da neko radi tebi, to što si njima - pitao je Đedoviću.

- Nisam to radila nikom. Moja majka pokušala je da me veže za čoveka kog nisam volela. Dok sam bila nesrećna sa Bebicom, bila sam u paralelnoh vezi sa Zolom. Bebica me nikad nije ni zanimao. Ja šifru uvek imam - istakla je Kulićeva.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić Elita

- Uvek sam sumnjala u Zolinu ljubav. Što se tiče prevare, mislila sam da nikad neću preći preko toga. Od sada ne prelazim ni preko čega. Ako nisam sigurna da li me neko voli, zašto bih bila u tom odnosu - zapitala se rijaliti učesnica.

- Da li si volela Zolu - pitao je Đedović.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bebica Elita 7 Zadruga

- Volela sam ga, 88% ga ne volim. Gadi mi se, sećam se svih loših postupaka - rekla je Miljana.

- Je'l ti Bebica uzimao telefon - pitao je Marko.

- Nije, ali je zloupotrebio moje poverenje. Skidao je moj novac i poklone sa Tiktoka. Njegova moderatorka je to skidala, a on je bio u kombinaciji s njom. mom ocu rekao je da ide na poslovni put, a on se viđao s njom. Ni u koga ne treba imati poverenje. Neću nikom davati šifre, a ako nemaju poverenja u mene, onda neće biti sa mnom. Ko ti je ovo, zašto ga pratiš, toga nema kod mene. Hoću da živim srećnije, jer ljubav je nešto lepo - rekla je Miljana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading