MAJA DOŽIVELA NERVNI SLOM! ZBOG STANISLAVA NAPRAVILA KARAMBOL! Evo što je vikala na cimere u dnevnoj sobi!

Autor:

Zadruga

09.05.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićka nije htela da ćuti kad je čula dobacivanja...

MAJA DOŽIVELA NERVNI SLOM! ZBOG STANISLAVA NAPRAVILA KARAMBOL! Evo što je vikala na cimere u dnevnoj sobi!

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnica Elite Maja Marinković napravila je karambol u dnevnoj sobi nakon što je čula šaputanja cimera, a koji su govorili da je rasturila još jednom čoveku odnos sa detetom u spoljnom svetu, misleći na Stanislava Krofaka i njegovu naslednicu. 

- Vi što mislite da ne čujem dobacivanja kad prođem grdno se varate! Imam ja uši i na leđima i na glavi. Vrlo dobro znate da sam u svaki odnos ušla kao slobodna žena, tako da nisam nikome ništa preotela. Ako je neki muškarac ušao sa mnom u odnos, ušao je odrešenih ruku. Nikome ništa otela nisam i to neka bude svima jasno! Svako zna koga ima u spoljnom svetu, kao što je i odgovoran za svoje ponašanje ovde. Ja sam svakome rekla šta imam i u svaki odnos sam ušla čista srca. Stanislav to zna i ne želim da se pravdam bilo kome! On kod kuće neka rešava šta misli da treba. Nikoga ja ne diram prva - urlala je ona, a svi su ćutali.

Foto: Printskin

Maja Marinković

 

Inače, tokom emisije "Pitanja gledalaca" stiglo je pitanje za Maju Marinković koju je nju jako iznerviralo, pa je počela da žestoko bljuje vatru po svojim cimerima. 

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak

 

- Pitanje za Maju: Da li opet radiš na tome da se obistini ono Mićino da Stanislav ne zna još uvek sa kim je ušao u vezu? - pitala je voditeljka.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak i Maja Marinković 

 

Ja sam rekla veza sa mnom nosi težnu, nije lako biti u vezi sa Majom Marinković, ja sam sve svoje greške priznala, ako ti neko lupi šamar naravno da ćeš mu uzvratiti. Ja nisam Stanislavu ništa naštetila, nećemo više imati odnose i to je to. Ja nisam ograničena devojka i ovo je poniženje mene što je njegova porodica rekla - obrusila je Maja.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading