JANJUŠA ĆERKA ODBILA DA VIDI, ZBOG POMIRENJA SA ANELI NE ŽELI DA RAZGOVARA SA NJIM: Pukla bruka uživo na Pinku, košarkaš zapomagao na sav glas!

Autor:

Zadruga

10.05.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš je ogolio dušu u današnjoj emisiji, pa priznao da nije uspeo da vidi ćerku Krunu.

JANJUŠA ĆERKA ODBILA DA VIDI, ZBOG POMIRENJA SA ANELI NE ŽELI DA RAZGOVARA SA NJIM: Pukla bruka uživo na Pinku, košarkaš zapomagao na sav glas!

Foto: TV Pink/printscreen

U rijalitiju "Elita" došlo je do emotivnog trenutka kada je učesnik Marko Janjušević Janjuš priznao svojoj devojci, Aneli Ahmić, da jedva čeka da napusti rijaliti i vidi svoju ćerku Krunu. Ovaj momenat izazvao je brojne reakcije među gledaocima, ali i saosećanje kod mnogih.

Janjuš se žalio Aneli da mu ćerka mnogo nedostaje i da jedva čeka da napusti velelepno imanje u Šimanovcima, dok ga je ona ubeđivala da upravo zbog Krune mora da ostane i bori se do kraja, jer je zbog ćerke i ušao u Elitu.

Tokom današnje emisije "Gledanje snimaka", Janjuš je priznao gledaocima da i dalje nije zadovoljan Anelinim ponašanjem u vezi i da uopšte nije srećan, a u jednom trenutku je otkrio da nije video ćerku Krunu ni danas, iako je trebalo da ima posetu.

 

- Želim da se čujem sa majkom, da vidim kako su... Trebalo je da vidim i ćerku, nisam je ni video. Ovo je jedan od velikih problema, ne znam kako Aneli to ne može ukapirati - priznao je Janjuš.

- Ujutru mi je okrenuo leđa, ne znam šta ti hoćeš, da ja lažem i izmišljam, želi da komentarišem samo onako kako njemu odgovara - pravdala se Aneli.

- Mene je ona jutros izludela, mozak mi odmah ujutru sprži - nastavljao je Janjuš.

- Sprdnja, zezancija... Ja govorim njemu da se budi, sa osmehom mu to govorim. Kažem mu da ću tražiti od Drveta zadatak da vidimo ko više spava, on, Stanislav ili Maja - objasnila je Ahmićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ljubica

11.05.2024 00:42

Darko, isto kao i Milan, sve su unosili lažne vesti, prave se blesavi, dobro ih je Asmin procenio