LEJDI DI O AFERI MATORE I ANITE! MISLILA DA JE UMEŠANA DRUGA OSOBA! JOVANA MENJALA BOJE ZA CRNIM STOLOM!

Autor:

Zadruga

20.06.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrila je koju je informaciju imala...

LEJDI DI O AFERI MATORE I ANITE! MISLILA DA JE UMEŠANA DRUGA OSOBA! JOVANA MENJALA BOJE ZA CRNIM STOLOM!

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnice Elite Jovana Tomić Matora, Anita Stanojlović i njihova cimerka Lejdi Di polemisale su za stolom o aferi koja danima trese Belu kuću. Naime, Lejdi Di je objasnila da je imala neke detalje o tome sa kime je Anita navodno varala Matoru, ali da je mislila da je u pitanju muška osoba.

Nisam bila upućena, nisam htela da kažem Džulino ime. Rekla mi je samo da ako neko krene na mene, mogu da postavim Aniti pitanje s kim se dopisivala. Mislila sam da je muška osoba u pitanju. Ana Spasojević me je uputila u priču - rekla je Lejdi, a Matora je opet pozelenela od besa na pomen same priče. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anita Stanojlović

 

Inače, učesnici Elite Nikola Lakić i njegova cimerka Lejdi Di se u poslednje vreme ne odvajaju, pa duže vreme kruže tračevi da bi moglo da se među njima razvije nešto više od prijateljstva. Naime, oni su se sada osamili u kuhinji, pa su odlučili da zajedno spremaju i hranu, što je naravno odmah privuklo pažnju njihovih cimera, ali i publike napolju. 

Foto: ST/Dragan Kadić, youtube.com/AmiG Show

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora

 

Lepo mi je ovde sa tobom i ne vidim nikakav problem da sve radimo zajedno. Jasno je meni odmah da će da krenu razne priče, ali ne treba to da nas brine. Sve dok se jasno vidi šta radimo, nema prostora za bilo kakva izmišljanja - rekao je Lakić, a Lejdi Di se samo smejala. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anita Stanojlović

 

Pre ovoga, učesnice Elite Aneli Ahmić i njena cimerka Lejdi Di žestoko su se posvađale u spavaćoj sobi. Lejdi Di je najviše isprovociralo to što je Ahmićka pecnula rečima "Ti nikada nećeš moći da budeš Coka", tako da je nastao pravi haos.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading