ZAMALO DA SE SAZNA ISTINA O ĐEDOVIĆU I LEPOM MIĆI: Šok-odluka ključnog čoveka Elite!

Autor:

Zadruga

25.06.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovonedeljni vođa sve iznenadio izborom potrčaka i omiljene osobe!

ZAMALO DA SE SAZNA ISTINA O ĐEDOVIĆU I LEPOM MIĆI: Šok-odluka ključnog čoveka Elite!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sinoć su se "Eliti" odigrale emisije "Izbor potrčka", a zatim i "Pretres nedelje". U prvom delu ovonedeljni vođa Uroš Rajačić dobio je zadatak da pošalje dve osobe u sobu za izolaciju, a jednu da odabere za omiljenu, a on je napravio zanimljiv izbor. Naime, on je odlučio da spoji Miljanu Kulić i Nenada Macanovića Bebicu, iako je prvenstveno želeo da pošalje Marka Đedovića i Lepog Miću u izolaciju.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Uroš odabrao Miljanu i Bebicu za potrčke

- Da vidimo, Uroše, sa kim ćeš da se poigraš večeras - rekao je voditelj Milan Milošević.

- Zola i Stefani, Milena i Žana, Đedović i Mića. Pošto se ližete toliko, Milena i Žana, evo samo sam hteo da ih vidim - rekao je Rajačić.

- Mrš, pi*ka ti materina, govno jedno, izvređao si ovde žene najgore, smradino jedna, sve se gleda napolju - rekla je Kačavenda.

- Idemo ovako. Zola i Stefani jedini ovde potencijalni par, svi ste se išaltali ovde, jedini par kojima treba gurka da bi ušli u vezu, gledam ih svaki dan kako se maze i ovde su mi nazanimljiviji što se tiče parova. Đedovića i Miću sam odabrao kako bih čuo kakvo mišljenje imaju ljudi o njima, a s obzirom na to kakvi su pušači ku*ca, niko ne bi smeo da izrazi svoje mišljenje - rekao je Rajačić.

- Sve se podelilo na dve grupe, to su ti grupe pušača, Bebica i ovaj njegov klan i Kačavenda najveći dupljak glupi. Sve u svemu Zola i Stefani kao najbolji par i voleo bih da podignem Miljanu i Bebicu, smatram da je to prava ljubav, tako da su oni potrčci - dodao je Rajaćić.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana najavila suočavanje sa Bebicom

- Što se mene tiče, već smo bili u izolaciji i ništa se nije desilo, ako nismo imali 9 meseci kontakt, nećemo ni sad, doći će do razgovora u "Narod pita", ja se nadam tako da ćemo tad sve rešiti - rekla je Miljana.

- Mene baš briga za to sve, neće se naravno ništa desiti - dodao je Bebica.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Bebica smatra da se ništa neće desiti

Inače, nedavno je Miljana najavila da će tužiti Bebicu.

Uroš je za omiljenu osobu odabrao Luku Majčicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
djole

25.06.2024 16:19

Dedovic i Andjelo dve najvece isfrustirirane muske alapace