ŠA OVIM POTEZOM ZABRINUO SVE! Ne dolazi sebi posle haosa s Mionom, pa prišao ovoj cimerki!

Autor:

Zadruga

01.07.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neću da mene iko osuđuje da ja ne želim da pustim Mionu kad mi ona nikada nije dala da se sklonim od nje kad sam imao nameru da odem.

ŠA OVIM POTEZOM ZABRINUO SVE! Ne dolazi sebi posle haosa s Mionom, pa prišao ovoj cimerki!

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnik "Elite" Nenad Aleksić Ša ne dolazi sebi otkako se njegova devojka Miona Jovanović venčala u rijalitiju sa bivšim momkom Stanislavom Krofakom, pa je sada otišao i do Žane Omnije da bi se žalio. Ona je s njim konstatovala da je jasno da mu je vidno loše, kao i da hitno treba da nešto uradi povodom toga.

Neću da mene iko osuđuje da ja ne želim da pustim Mionu kad mi ona nikada nije dala da se sklonim od nje kad sam imao nameru da odem. Ne razumem šta se sad ovo, nisam lud, ja stvarno nisam lud. Ja sam veoma jasan. Sačekaću da vidim, ali ako sam budala ispao, je*o mi pas mater. Ne može neko da glumi emociju, ja znam da Mioni verujem. Ne osećam da me laže. Užasno mi je što radi za crnim stolom, ali verujem da ima emociju. Nikada ništa uradio nisam da se neko loše oseća, to je činjenica - kazao je Ša.

Foto: RTV PINK printscreen

Nenad Aleksić Ša i Žana Omnija

 

Podsećamo, pre nego što je Stanislav Krofak doneo odluku da uđe u rijaliti "Elita", njega je pogodilo što je Miona Jovanović ispričala Nenadu Aleksiću Ša. Naime, poznato je da je Miona otkrila Nenadu da je Stanislav išao u svinger klubove, što je njega pogodilo. 

Tokom medenog meseca Miona je zapretila Stanislavu, želeći da ga isprovocira, te je istakla da ona poseduje dokaze o nečemu što bi njega totalno uništilo, ali on nije pao na njene provokacije. 

Foto: RTV PINK printscreen

Nenad Aleksić Ša i Žana Omnija

 

- Ja sam sumnjao na neke druge stvari - rekao je Stanislav. 

- Ja znam to, ti si doleteo zbog toga. Ja znam neke stvari, ali nisam htela da pričam to - objasnila je Miona. 

- Mene je to pogodilo, osoba koja je živela sa mnom, pustio sam je u sve stvari, nikog nisam pustio i takve stvari da pričaš nekom čoveku, poverljive stvari iz odnosa - nastavio je Krofak, ali je Miona i dalje bila u fazi pravdanja. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Katarina

01.07.2024 10:06

Miona je svesna da je napravila grešku ali neće da prizna! Stanislav je sve ono što Ša nije: inteligentan, smiren, veruje u samog sebe i samim tim opušten.