POJAVIO SE NOVI DOKAZ! Jelena slala TAJNI ZNAK pre Elite o BRAKU sa Ivanom, ovaj DETALJ je svima promakao! (GALERIJA)

Autor:

Zadruga

10.07.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama se pojavio dokaz da je Jelena Ilić Marinković i ranije slala tajne znakove o lošem braku sa Ivanom Marinkovićem!

POJAVIO SE NOVI DOKAZ! Jelena slala TAJNI ZNAK pre Elite o BRAKU sa Ivanom, ovaj DETALJ je svima promakao! (GALERIJA)

Foto: youtube printscreen/RED TV, Zdruga/official

Jelena Ilić Marinković našla se u žiži skandala, nakon što je u rijalitiju ,,Elita 7" otkriveno da je imala aferu sa Urošem Rajačićem, te da je priznala da je sa ovim bivšim bokserom prevarila supruga Ivana Marinkovića

I dok se čeka razvod, za koji mnogi misle da će biti buran, postavlja se pitanje da li je istina to što je Jelena iznela niz tvrdnji da je tokom romanse i braka sa Ivanom bila vrlo zapostavljanja i da se često nije osećala ispunjenom kao žena. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Printscreen/RED TV

Jelena Ilić Marinković i Uroš Rajačić

 

Tema oko deteta mnoge žene je zabolela, budući da je poznato da se Jelena borila za potomstvo, ali da je velika misterija zbog čega nisu mogli da se ostvare kao roditelji, iako je se zna da Ivan već ima dvoje dece, sa dve žene. 

Međutim, detalj koji je mnogima promakao jeste da je Jelena čak i njenim pratiocima na Instagramu davala do znanja kroz tajne zankove da se pored Ivana ne oseća ispunjeno. Naime, Jelenu u ovom trenutku prati nešto preko 10 hiljada ljudi na društvenoj mreži, a ona ima svega 38 objava. Često je brisala i objavljivala nove fotografije. I mnogi bi pomislili da to ne govori ništa, ali baš među fotografijama se krije istina. 

Naime, od 38 fotografija koje Jelena poseduje na profilu, sa njenim izabranikom i još uvek zakonitom suprugom Ivanom ima svega samo 6 fotki objavljenih i to samo sa nekih ključnih događaja poput venčanja, proslava...

 

Da li je na ovaj način Jelena isticala i slala tajnu poruku da nije zadovoljna životom sa Ivanom ili je to samo slučajnost, procenite sami. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
JA

10.07.2024 07:22

Sve i da je tako, zasto se onda udavala za njega ?