MAJA MARINKOVIĆ SE SLOMILA NA KOMADE! Prisetila se ovog muškarca, morala da ode da se umije!

Autor:

Zadruga

10.07.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inače, Maja Marinković i Stanislav Krofak Pantera nedavno su porazgovarali u pabu o svom odnosu, potencijalnoj vezi u spoljnom svetu, kao i eventualnom ulasku u narednu sezonu rijalitija "Elita", za koji se Marinkovićeva uveliko sprema.

MAJA MARINKOVIĆ SE SLOMILA NA KOMADE! Prisetila se ovog muškarca, morala da ode da se umije!

Foto: TV Pink/printscreen, Republika

Učesnica Elite Maja Marinković prisetila se svog oca Radomira Takija Marinkovića, pa se na trenutak rasplakala zbog toga što joj mnogo nedostaje. Naime, starleta nikad nije krila koliko je vezana za oca, pa je tako sada priznala da jedva čeka da odu na zajednički odmor.

- Taki mi mnogo nedostaje i baš me je sad stigla neka seta. Jedva čekam da zagrlim oca, on je moj ponos i neko ko mi je i prijatelj pored toga što je dobar tata. Najviše bih volela da smo ovde zajedno, ali on nije za tu rijaliti priču - rekla je Maja, a cimeri su je tešili rečima da će brzo veliko finale i da će da budu zajedno. 

Inače, Maja Marinković i Stanislav Krofak Pantera nedavno su porazgovarali u pabu o svom odnosu, potencijalnoj vezi u spoljnom svetu, kao i eventualnom ulasku u narednu sezonu rijalitija "Elita", za koji se Marinkovićeva uveliko sprema. 

Foto: Red tv printscreen

Radomir Taki Marinković

 

- Hoćeš ti ući u iduću sezonu? - upitao je Stanislav Maju.

Ti si rekao da ne bi svoju devojku pustio u rijaliti, tako da ne, biću sa tobom - nasmejala se Maja.

- A ako ne budeš bila? - nastavljao je Krofak.

- Budem videla. Zašto kažeš da ćeš videti, ako ulaziš sa pretpostavkom da nećeš biti sa mnom - ubeđivala ga je Marinkovićeva.

- Ja sam rekao da ćemo videti, ali da ne verujem - objasnio je on.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Radomir Taki Marinković i Maja Marinković

 

Podsetimo, gledaoci su juče videli i Majine uspomene, a učesnica se prisetila ljubavi sa Filipom Carem, ali i veze sa Markom Janjuševićem Janjušem, Milanom Jankovićem Čorbom i mnogim drugim takmičarima rijalitija:

- A od partnera koga ti je bilo najdraže da vidiš? - pitala je voditeljka.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

 

Ako ćeš iskreno, sa Filipom, on je bio moja najveća ljubav, sada od toga nema ništa, prošlo je i o bivšima sve najlepše - rekla je Maja i nastavila:

- Mi smo se upoznali u Zadruzi 3 i nisam je znao osim onog klipa sa šerpom, naš konkretan dodir se desio 31. maja, 6 meseci smo se družili i na kraju se završio odnos kao sa svakim muškarcem. Ona je devojka koja je uložila toliko u izgled a nije u mozak. Svaki odnos joj je bio loš i njeno stanje je takvo da je ni jedan muškarac neće prihvatiti jer je bilo turbulentno i sa fizičkim scenama, mi ne treba da interesujemo jedno drugo.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading