KAKAV BLAM MAJE MARINKOVIĆ! Pred kamerama obrisao patos starletinim dostojanstvom: "ONA JE ŠA U ŽENSKOM OBLIKU"!

Autor:

Zadruga

18.07.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će se dugo prepričavati!

KAKAV BLAM MAJE MARINKOVIĆ! Pred kamerama obrisao patos starletinim dostojanstvom: "ONA JE ŠA U ŽENSKOM OBLIKU"!

Foto: TV Pink/printscreen, youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak i starleta Maja Marinković bili su prvi gosti specijalnih izdanja emisije "Narod pita", koja se realizuju nakon uspešno završene sezone najgledanijeg rijalitija u regionu. "Elita 7" je oborila sve rekorde gledanosti, a interesovanje za elitare ne jenjava.

MMA borac se utorak u pomenutoj emisiji suočio sa mišljenjem gledalaca, koji su neprestano zvali i postavljali petoplasiranom učesniku "Elite" razna pitanja na temu odnosa sa Mionom Jovanović, ali i veze sa Majom Marinković.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jasi_jasi_svi_smo_nasi2

Kako su se Stanislav i Maja zajedno pojavili na žurki povodom završetka rijalitija, svi su zaključili da su oni svoju vezu nastavili u spoljnom svetu, ali se Krofak višestruko ogradio od te tvrdnje.

Na snimku koji kruži društvenim mrežama može se videti Maja koja nasrće na Krofaka sa željom da ga poljubi, ali je on hladno odbija. 

- Blam! Maja hoće da ljubi Krofaka, on se sklanja - stoji u opisu pomenutog snimka.

"I onda ismevaju Ša! Ovo je Ša u ženskom obliku, identičan slučaj", "Presmešni su", komentarisali su fanovi na pomenutoj društvenoj mreži.

Republika

Foto: Printskrin

Maja i Krofak

Podsećamo, Krofak je i u emisiji uživo imao naglu reakciju.

- Prvo ću reći da Maja i ja nismo u vezi, ja sam se uverio ko je Maja dok smo bili u vezi, rekao sam da ću joj dati vremena ali da sumnjam u naš odnos, ne želim ništa govoriti već govorim šta će vreme pokazati, ja ne verujem u njene promene. Ko je njena porodica, ja ne ulazim u to - rekao je Stanislav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading