RASKINULI ANITA I ANĐELO?! Isplivali dokazi da je KRAJ, pobednica "Elite 7" se ODMAH oglasila! ŠOK! (FOTO)

Autor:

Zadruga

29.07.2024

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok na društvenim mrežama!

RASKINULI ANITA I ANĐELO?! Isplivali dokazi da je KRAJ, pobednica "Elite 7" se ODMAH oglasila! ŠOK! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković važe za jedan od najpopularnijih parova iz rijalitija, ali se čini da njihova veza više nije tako idilična, kao što se to ranije prikazivalo. Nakon što su javno govorili o svojoj ljubavi i Anđelo kupio stan, mnogi su bili uvereni da je njihova veza trajna. Međutim, nedavni događaji su izazvali sumnje u stabilnost njihovog odnosa.

Naime, jedan od glavnih znakova koji su izazvali spekulacije o prekidu veze jeste činjenica da se Anita i Anđelo više ne prate na Instagramu. Ova promena u njihovom društvenom ponašanju izazvala je lavinu komentara i pitanja o tome da li je njihova ljubav zasita okončana.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Raskinuli Anita i Anđelo?!

Od samog početka njihovog odnosa, mnogi su sumnjali u iskrenost njihovih osećanja. Spekulisalo se da je njihova veza ugovorena zbog plasmana u rijalitiju, a često se govorilo o nedostatku hemije između njih dvoje. Međutim, to nije sve. Još jedan faktor koji je privukao pažnju javnosti jeste Anđelovo nedavno letovanje s prijateljima, bez Anite. Ova situacija je dodatno podstakla nagađanja o tome da li je njihova veza doista doživela kraj.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Društvene mreže gore zbog navodnog raskida Anite i Anđela

Ovim povodom se sada oglasila i Stanojlovićeva, koja je oštro demantovala navode o raskidu sa Rankovićem, ističući da je njihov odnos u najboljem redu. 

- Nismo raskinuli. Imali smo problem s Instagramom, tačnije ja nisam mogla da povratim brojne pratioce. Iz tog razloga su me posavetovali da zaključam profil da bih dobila više pratilaca. U međuvremenu su se Anđelu sa profila obrisale sve zajedničke fotografije. Kada budem otključala profil, sve će biti normalno - rekla je pobednica "Elite 7", prenosi Alo, te priznala da ona i njen izabranik danas imaju povod za slavlje:

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anđelo i Anita nastavili vezu nakon Elite 7

Anđelo i ja danas proslavljamo mesečnicu i pripremila sam mu iznenađenje. S nama je sve u najbolje redu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading