"ZBOGOM..." Zolin javni oproštaj izbezumio javnost, zbog Miljane Kulić doneo radikalnu odluku! (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.08.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zola šokirao sve novom objavom na Instagramu.

"ZBOGOM..." Zolin javni oproštaj izbezumio javnost, zbog Miljane Kulić doneo radikalnu odluku! (FOTO)

Foto: M.P./ATAImages

Bivši učesnik "Elite 7" Lazar Čolić Zola ponovo je šokirao svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram. On se danima oglašava iz Crne Gore intrigantnim porukama, a takva je bila i pre par dana, kada je otkrio da se oseća izdano.

- Izdali su me mnogi. Ja njih nisam. Lagali su me mnogi. Ja njih nisam. Varali su me mnogi. Ja njih nisam. Ponižavali su me mnogi. Ja njih nisam. Na kraju su me opet tražili, ja njih nisam - poručio je Zola putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Mnogi su zaključili da se ova poruka odnosila na Miljanu Kulić, koja se nedavno pomirila sa Ivanom Marinkovićem, sa kojim ima sina Željka, a od koga se sada ne odvaja. Spekuliše se da Miljana i Ivan zajedno ulaze u novu sezonu rijalitija, što je dodatno iznenadilo Zolu.

Republika

Foto: Ata images

Lazar Čolić Zola

 

Čolić se danas ponovo oglasio iz Crne Gore, pa objavio fotografiju, kojom je želeo da pokaže da je opet na "100%", odnosno, da je raspoloženje na zavidnom nivou, što govori i njegov osmeh:

- Zbogom, braćo - napisao je Lazar Čolić Zola uz fotografiju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lazar Colic (@zola_je_)

 

Inače, Kulićeva je nedavno dobila poruku da joj Zola sprema haos i osvetu.

- Gledala sam onog kanja Ivicu i Cara na TikToku i pazi se, Zola i on ti spremaju nešto iza leđa. Ivica je rekao Caru da su Zola i on nešto spremili, samo se boje da to neko neće pokvariti, a sigurno je mislio na tebe - glasila je poruka koju je Miljana dobila, a koju je potom podelila putem storija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading