PRVO OGLAŠAVANJE MIONE I ŠA NAKON PREGOVORA ZA "ELITU 8!" Porodica Jovanović će pobesneti nakon reperove reakcije!

Autor:

Zadruga

21.08.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona i Ša uhvaćeni ispred zgrade Pinka, a reper se ubrzo oglasio putem Instagrama.

PRVO OGLAŠAVANJE MIONE I ŠA NAKON PREGOVORA ZA "ELITU 8!" Porodica Jovanović će pobesneti nakon reperove reakcije!

Foto: Printscreen/Pink TV, Shutterstock

Pripreme za novu sezonu rijalitija "Elite" su u punom jeku, a fanovi rijalitija već nestrpljivo očekuju da saznaju ko će biti učesnici ove popularne emisije. Pregovori sa Velikim Šefom su uveliko u toku, a javnost veoma pažljivo prati svaki mogući trag o potencijalnim takmičarima.

Miona Jovanović, koja se posle rijalitija odrekla porodice i nastavila da živi sa reperom Nenadom Aleksićem Ša, uslikana je ispred zgrade ružičaste televizije ruku podruku sa svojim dečkom, piše Telegraf, pa su mnogi zaključili da ćemo upravo njih gledati u novoj sezoni rijalitija iako su više puta rekli da će se posvetiti isključivo karijeri.

Miona i Ša su se vratili u svoj stan nakon pregovora, a kasnije je reper objavio snimak Mione dok jede, pa pokazao da se verovatno pripremaju za "Elitu 8" i sve što ih na imanju čeka narednih deset meseci.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

Podsećanja radi, u Nacionalnom dnevniku Željko Mitrović je juče najavio novu sezonu rijalitija "Elite" i ekskluzivno otkrio ko je prvi učesnik "Elite 8". Reč je o zavodniku sa Zvezdare Stefanu Kariću, koji je već dva puta bio učesnik rijalitija "Zadruga". Ova informacija je izazvala veliko interesovanje javnosti, a fanovi već nestrpljivo očekuju da saznaju ko će se pridružiti Stefanu u novoj sezoni "Elite".

Gledaoci se uveliko raduju novoj sezoni najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, a Miona i Ša bi definitivno izazvali totalnu pometnju s obzirom na to da je njihova veza poprilično turbulentna i publika bi uživala prateći njihov odnos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading