MILJANA ŽESTOKA OD SAMOG STARTA! Voditeljka prekinula emisiju ZBOG VAŽNE INFORMACIJE - Teodora PROMENILA SVE BOJE!

Autor:

Zadruga

23.08.2024

23:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama u studiju!

MILJANA ŽESTOKA OD SAMOG STARTA! Voditeljka prekinula emisiju ZBOG VAŽNE INFORMACIJE - Teodora PROMENILA SVE BOJE!

Foto: Youtube.com/ZADRUGA UZIVO ELITA NAROD PITA : EKIPA UZIVO

Mnogi su sa nestrpljenjem očekivali večerašnju emisiju "Narod pita" na TV Pink, nakon što je prošle noći gostovao bivši rijaliti učesnik Ivan Marinković. Večeras je voditeljka Ana Radulović ugostila bivše takmičare čije su emocije izazvale veliku pažnju javnosti.

Foto: Printscreen/Pink TV

Miljana Kulić

Teodora Delić, bivša učesnica Elite uplovila je u vezu sa Nenadom Macanovićem Bebicom, ali je tokom njihovih sukoba često bila u društvu Nemanje Gačića, koji će takođe biti u studiju. Međutim, produkcija je i ovoga puta rešila da svima "zaprži čorbu", te su u tu svrhu dodali i Miljanu Kulić u šou, a koju niko nije očekivao.

Sa moje desne strane Miljana Kulić i zato ću nju prvo predstaviti.

- Dostupna sam da odgovorim na sva pitanja. Svake noći sam sanjala studio i jedva čekam da čujem mišljenje naroda - počela je Miljana

- Ti si svakako iznenađenje, ali zato ću predstaviti i drugu damu, a to je Teodora Delić - rekla je voditeljka.

Foto: Youtube.com/ZADRUGA UZIVO ELITA NAROD PITA : EKIPA UZIVO

Teodora Delić

- Nisam očekivala moju drugaricu, ali Pink je uvek prepun iznenađenja. Lepo smo se pozdravile malopre, tako da verujem da će njoj biti prijatno, ali i meni. Kao što je i Miljana rekla, bitno je mišljenje naroda - rekla je Teodora.

- Sada ću predstaviti i svog narednog gosta, a to je Nemanja Gačić - rekla je voditeljka, a potom i predstavila svog narednog gosta, koji je doveden u svrhu javnog raskrinkavanja Teodore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading