MAJA ISPONIŽAVALA STANISLAVA ZA SVE PARE! Bacila se u promet nakon RASKIDA, pa bivšeg udarila u najbolniju tačku!

Autor:

Zadruga

27.08.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković izludela Stanislava jednim potezom.

MAJA ISPONIŽAVALA STANISLAVA ZA SVE PARE! Bacila se u promet nakon RASKIDA, pa bivšeg udarila u najbolniju tačku!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon medijski praćenog raskida sa Majom MarinkovićStanislav Krofak se povukao u svoju teretanu u Zagrebu kako bi se posvetio svojoj fizičkoj kondiciji i prebrodio emotivni period koji je usledio nakon raskida. Iako je Maja nedostupna za komentare, Stanislav je aktivan na društvenim mrežama, gde redovno deli svoje trenutke iz teretane i poruke o samopouzdanju.

Nakon završetka veze sa Stanislavom, Maja Marinković je nestala sa društvenih mreža, ostavljajući mnoge fanove u neizvesnosti. Iako je bila aktivna u medijima tokom veze sa Stanislavom, Maja je sada odlučila da se povuče iz javnosti i zadrži tajnovitost oko svojih emotivnih procesa. Ipak, tišinu je prekinula sinoćnim oglašavanjem iz noćnog provoda, a kasnije uveče odlučila je da obraduje muške fanove provokativnim snimkom u kupaćem. Marinkovićeva je ispozirala na plaži, a nema sumnje da je ovaj snimak nastao tokom letovanja sa Krofakom.

 

 

Maja i Stanislav su uglavnom objavljivali zajedničke fotografije, a onda su odlučili da sve uklone sa svojih profila, na osnovu čega su fanovi i zaključili da nešto nije u redu. Čuvena fan-stranica "Budemo videli" ispratila je najnovije Majino oglašavanje i podržala je u komentarima.

Tokom svoje veze, Stanislav i Maja su imali turbulentne trenutke, a jedan od neobičnih događaja koji je začudio javnost jeste Majino iskustvo kada je potrošila 500 evra na taksi do Zagreba nakon svađe sa Stanislavom. Ovaj događaj je dodatno uznemirio fanove i bacio svetlo na njihovu emotivnu dinamiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Maja

27.08.2024 11:17

" Maja isponižavala Stanislava za sve pare ! BACILA SE U PROMET ..." Kako ga je isponižavala? Da li je ponižavanje ako odeš u restoran nakon prekida sa nekim, da li svi parovi nakon raskida treba da sede u kući, ne idu u restorane, na koncerte, na plaže i ne traže novu ljubav ? A rečenica, dala se u promet, zvuči ružno, ponižava devojku. U promet se stavljaju novčanice, prehrambeni i odevni proizvodi, benzinske pumpe, mostovi i ceste ..., devojke koje zarađuju nudeći i prodavajući seksualne usluge .. . .Da, mnogo ružno i uvredljivo, ponižavajuće. A Majin "greh " ovog puta je to što svoju intimu , ljubav i eventualni raskid ne iznosi javno da bi je ponovo ismejavali, osuđivali, razvlačili kao temu po portalima, u tv emisijama a Mića kliktao i pljuckao oko sebe u zanosu svoje istine i pobede. Nadam se da je Maja sazrela i da će ovog puta biti mudrija i pametnija te intimu držati za sebe. Jedina joj je opasnost Đedović koji će kad tad sve " istrtljati" kao i do sada a ona mu i dslje veruje i poverava mu se. Mnoge izjeda znažitelja gde su Maja ili Stanislav, postavljaju im stupice i zamke raznim provokativnim tekstovima čekajući da se njih dvoje "upecaju " i otkriju šta se desilo. Majina ljubav i Severinino privođenje na granici su postali najvažniji događaji u našoj zemlji, ništa drugo nije važno i značajno. Smešno i tužno jeste ali je istina. Pozorišne predstave, kino projekcije, nastupi nekih vrsnih muzičara i pevača, sportski događaji, muzejski projekti, književna ostvarenja i ostali kulturni projekti nisu "zaslužili" niti jedan redak, slovo, naslov ... Gde mi i sa čim živimo ?

Шабац

27.08.2024 15:06

@Maja - Браво за коментар. Све истина💗