STANISLAV SE VRATIO STARIM NAVIKAMA, OVO JE RADIO I TOKOM VEZE SA MIONOM! Maja tek sad shvatila sa kim ima posla!

Autor:

Zadruga

31.08.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak je nikad aktivniji na društvenim mrežama, a ovaj snimak posebno je privukao pažnju.

STANISLAV SE VRATIO STARIM NAVIKAMA, OVO JE RADIO I TOKOM VEZE SA MIONOM! Maja tek sad shvatila sa kim ima posla!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Fanove rijalitija "Elita 7" šokirala je vest da su Maja Marinković i Stanislav Krofak Pantera pre samo nekoliko dana zvanično završili svoju ljubavnu romansu, dok razlog njihovog raskida i dalje intrigira javnost s obzirom na to da ni Maja ni Stanislav ne iznose u medije zbog čega je pukla tikva. Mnogi su posumnjali u to da će se Maja brže-bolje vratiti na svoju najveću ljubav - Filipa Cara, za kog je do skoro isticala da ga voli.

Maja je sinoć gostovala u emisiji "Narod pita", gde je naglasila da se oseća mnogo bolje nakon raskida sa Krofakom i da je na tu vezu definitivno stavljena tačka, a Stanislav je danas odlučio da pokaže koliko uživa posle odnosa sa Majom. Naime, podelio je fotografiju sa bratom i poželeo mu srećan rođendan. Ubrzo je objavio novi snimak i poručio fanovima da je spreman za "brzu vožnju". Kako je već svima poznato, Stanislav je ljubitelj motora i za tu vožnju uvek ima vremena.

Marinkovićeva je u jučerašnjoj emisiji "Narod pita" priznala da se mnogo bolje oseća nakon raskida i da je sada spremna da nastavi dalje bez Stanislava Krofaka, dok se on vratio svojim starim navikama. Kako je Maja objasnila, Krofak voli slobodu i nije spreman da se iste odrekne, što je njoj očigledno veoma smetalo, pa je njihovoj vezi ubrzo došao kraj. Iako su njihovi fanovi mislili da je ovo samo bezazlena svađa i da će se oni veoma brzo pomiriti, čini se da su oboje stavili tačku na svoju vezu i da nisu spremni ni za kakvu vrstu kompromisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading