ĐEDOVIĆ UHVAĆEN U ŠIMANOVCIMA TOKOM ŽURKE: Evo šta se dešava sa njegovim ULASKOM u "Elitu 8" (FOTO)

Autor:

Zadruga

11.09.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potkačio Mariju Kulić, pa priznao sve!

ĐEDOVIĆ UHVAĆEN U ŠIMANOVCIMA TOKOM ŽURKE: Evo šta se dešava sa njegovim ULASKOM u "Elitu 8" (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Bivši učesnik "Elite 7" Marko Đedović sinoć je došao u Šimanovce, gde je podržao pevačicu Andreanu Čekić, koja je zabavljala aktuelne takmičare rijalitija. Nakon ovoga, oglasio se na društvenoj mreži Instagram, a onda potvrdio da u subotu ulazi u "Elitu 8". Usput je potkačio i Mariju Kulić, sa kojom danima ratuje, a koja bi takođe trebalo da uđe u rijaliti u subotu.

Republika

Foto: Instagram.com

Đedović se oglasio nakon obilaska

- Važno obaveštenje!!! Bio sam danas u Šimanovcima, da vidim šta se radi, NE STAVIŠE MI NIŠTA U USTA, DIŠEM I NISAM UBIVEN!!! VIDEH SAMO KAKO PAČAVRA PK PO STORIJIMA. DOKAZ NA SLEDEĆEM STORIJU!!! - napisao je Marko, pa nastavio:

- Ne dišem, stavili su mi u usta ko SEniši, ubiVen sam. (tačka). Kako ste, debili?!?!?! Stori kači mačak Maci, a Lu ulazi u "Elitu" u subotu jer JA SAM UBICEN!!! - dopisao je Đedović.

Republika

Foto: Instagram.com

Đedović potvrdio da ulazi u "Elitu 8"

Podsećanja radi, on se i juče obratio Mariji, te najavio njihov ulazak u subotu.

- Ne duva se na nos, pačavro. Hajde, nastavi da p*šiš k*rac za pare na storijima jer znaš da ulaziš, ali nema pristanka na ucene! Vi ovoj pijanoj još verujete, a što se duvanja tiče, možeš da se sagneš, kao što si Bebici(znam, Makice, sve, samo malo pranja bilo da bi svoja g*vna pojela za pare) - započeo je Đedović, pa nastavio:

- Izvori su ti kao i oni za most. "Pričaju ti" da sam duvao na nos. Ajde, bre, lažovi nepismeni. Ajd zamlažuj debile još malo, pa od subote u 22 časova p*šenje k*rca i da pojedeš i ova g*vna. Vidimo se! - poručio je Marko putem svog storija.

Republika

Foto: Instagram.com

Prepucavanje Marije Kulić i Marka Đedovića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading