ĐEDOVIĆ IZNEO SAV PRLJAV VEŠ KULIĆA: Urnisao Mariju, pa udario na Sinišu! (FOTO)

Autor:

Zadruga

11.09.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije štedeo bivšu zadrugarku!

ĐEDOVIĆ IZNEO SAV PRLJAV VEŠ KULIĆA: Urnisao Mariju, pa udario na Sinišu! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivša zadrugarka Marija Kulić ponovo je prozvala Marka Đedovića putem društvenih mreža, sa kojim danima ratuje.

- Da sam ušla tamo i da postoji strim, on bi samo taj strim gledao koliko je opsednut. Mrzi me i voli me - rekla je Marija, nakon što je otkrila koliko je emotivno doživela ples Miljane Kulić i Ivana Marinkovića:

- Po mom mišljenju, nešto najlepše što se desilo u svim sezonama "Elite" i "Zadruge" je sinoćni ples Miljane i Ivana. Svi smo plakali. Bilo je iskreno. Čak mi je ples bio emotivniji od prvog susreta Ivana sa Željkom.

Republika

Foto: ST/Nebojša Mandić, E-stock

Marija i Marko danima ratuju

Nije prošlo mnogo vremena, a Đedović joj je odgovorio putem storija.

- Makice, moja omiljena služavko iz "Zadruge 4", kad si mislila da ću da povučem tužbu i ja sam tvoja omiljena ličnost tada bio, ne ti moja. Da si mi zanimljiva, jesi, posebno kad vređaš ćerku, kad ti ona kaže da je bolje da si umrla od bolesti, da može na miru da se j*be sa Zolom i tuče te, pa ti nju, prezanimljive ste mi tako. Istina! - započeo je Đedović, pa nastavio:

- Što se tiče pomi9renja Miljane i Ivana zbog deteta, videli smo ih kad ste vodili dete u predškolsko, pa sa detetom babe i deda. Toliko o tome. Makice, ne k*ki, bar nekad budi iskrena, a ne zla i da prodaješ priču da imaš stav i mišljenje ovim debilima po mreži, kad ima snimak razgovora tvog i Gerinog oko para koje je Miksi prokockala od Ivana i sa njim rekla da će da se vrati i otišla u Kaluđericu u hotel sa Zolom. Polako, čućete to iz njihovih usta uskoro. Tako da ne zamlaćuj ove debile po mrežama koji ti veruju. Ide uskoro sve.

- Nego, mene me zanima SEniša, da li je i dalje ubiVen ili puš?! Jer ko puši, taj zdravlje ruši!!! - poručio je Đedović.

Republika

Foto: instagram.com

Objava Marka Đedovića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading