SKANDAL NA PROSLAVI PINKA! Anita Stanojlović i Džehva IMALE BLISKI SUSRET, Anđelo pobegao sa crvenog tepiha!

Autor:

Zadruga

19.09.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

A tu je bila i mama Džehva!

SKANDAL NA PROSLAVI PINKA! Anita Stanojlović i Džehva IMALE BLISKI SUSRET, Anđelo pobegao sa crvenog tepiha!

Foto: ATAImages

U okviru promotivne kampanje povodom 30. rođendana televizije Pink, vlasnik Željko Mitrović organizovao je spektakularnu rođendansku žurku inspirisanu temom "Veliki Getsbi". Brojne poznate ličnosti sa domaće javne scene stigle su na proslavu, obučene u odeću koja odaje počast eri dvadesetih godina 20. veka. Novinari portala Republika bili su na licu mesta kao specijalni gosti velikog slavlja.

Foto: printscreen/instagram

Maja na žurci

Modna elegancija i sjajne toalete

Dame su se istakle svojom pažljivo odabranom garderobom, modnim dodacima, nakitom i šminkom. Ana Sević, Anabela Atijas, Mia Borisavljević, Aleksandra Mladenović, Nikolina Kovač, Teodora Džehverović, Jovana Jeremić, Sanja Marinković, Mina Vrbaški, Milica Kemez i druge poznate ličnosti zablistale su u glamuroznim haljinama, očaravajući prisutne svojim izgledom. Takođe, nije izostala ni elegancija u odela obučenih žena poput Maje Marinković, čime su upotpunile celokupnu sliku ove tematske proslave.

Međutim, na gala proslavi došlo je do neugodnog susreta između bivšeg učesnika "Elite 7" Anđela Rankovića, njegove devojke, pobednice "Elite" Anite Stanojlović, i Anđelove bivše devojke Teodore Džehverović, kao i Teodorine majke Goce. Ova neobična situacija privukla je pažnju prisutnih i ostavila Rankovića u neprijatnom položaju, te su on i njegova trenutna devojka brzo napustili crveni tepih, kako bi izbegli direktni susret sa Teodorom i Gocom.

Foto: ST/N. PANČIĆ, RTV PINK printscreen

Goca i Anđelo

- Meni je krivo ako sam uopšte bila razlog bilo čijeg razlaza. Ne mešam se ni u čije veze, pogotovo ne bivših momaka. Za mene je to završena priča onog momenta kad smo raskinuli, a od tada ima baš dosta godina, tako da nema potrebe da njih i njihovu vezu komentarišem - rekla je ona tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading