STEFANI POSLE LUDOG NOĆNOG PROVODA PODELILA SA PRATIOCIMA NEŠTO BEZOBRAZNO: Svi misle da iza ovog stoji Matora (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.09.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić poznata je kao galantna prema devojkama!

STEFANI POSLE LUDOG NOĆNOG PROVODA PODELILA SA PRATIOCIMA NEŠTO BEZOBRAZNO: Svi misle da iza ovog stoji Matora (FOTO)

Foto: Printskrin

Matora i Stefani

Nakon što su uhvaćene na rođendanu Ermine Pašović kako uživaju zajedno Jovana Tomić Matora i Stefani Grujić ne prestaju da intrigiraju javnosti.

Mnogi su očekivali i njihov ulazak u "Elitu 8", ali njih dve su i po tom pitanju ostale zagonetne.

Nakon lude žurke, Stefani se pohvalila novim kratkim pantalonama, koje je po svemu sudeći, dobila na poklon. Logično, svi su odmah posumnjali da joj je ovaj šorts, koji nose samo devojke koje su bezobrazno zgodne, kupila upravo Jovana, koja je poznata po tome kako je galantna prema devojkama sa kojima provodi vreme.

Republika

Foto: printskrin instagram

Stefani Grujić pokazala ultrakratki šorts

Podsetimo, aktuelni učesnik "Elite 8" Danijel Dujković Munjez, koji je nedavno najavio ulazak Stefani u rijaliti, izazvao je dodatno uzbuđenje tvrdnjom da će ona ući u rijaliti upravo sa Matorom.

Inače, Munjez se pominjao i kao potencijalni otac Stefaninog deteta, dok se spekulisalo da je trudna, ali sudeći po objavi krake uske odeće koju i dalje nosi reklo bi se da je reč o lažnoj trudnoći.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stefani Grujić i Danije Dujković Munjez nisu uspeli kao par

Munjez je i sam priznao da je bio lud za Stefani, te da je istetovirao prvo slovo njenog imena na ruci, a ispostavilo se da ona prema njemu nije gajila ista osećanja. 

Na kraju je i sam počeo da priča o njenom odnosu sa Matorom i najavljuje njihov zajednički ulazak u rijaliti, dok njih dve ne prestaju da intrigiraju javnost ni napolju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading