Children Of Lir: DomaćI studio pravi potezni RPG

Autor: Republika

Razonoda

02.08.2018

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaći studio Esoter, baziran u Novom Sadu, pokrenuo je danas Kickstarter kampanju za njihov projekat potezne RPG igre za Android uređaje, pod imenom Children Of Lir.

RepublikaFoto: youtube.com/esoter studio

Uvek nam je zadovoljstvo kada vidimo da se na domaćoj sceni pravi nešto novo, a RPG igre su svakako veoma “niša” i rizično tržište, tako da podržavamo entuzijazam ekipe iz Novog Sada. 

Ovo će tako potencijalno biti drugi RPG iz Srbije, nakon veoma uspešnog UnderRaila, koji je takođe domaćih ruku delo, a na kome je radio jedan jedini čovek, piše Play. 

Children Of Lir je baziran na staroj mitologiji Kelta, a trejler za igru, koji možete videti ispod, nam donosi jednu klasičnu bajkovitu priču, ali sa poprilično užasnim scenama agonije koja je zahvatila kraljevsto u igri.

Igra, neće biti preterano dugača i trebaće do 5 sati za prelazak.


Mi im želimo puno sreće u kampanji i naravno da prikupe potrebna sredstva, izbace igru u zatim da nastave sa rastom kompanije!

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading