(VIDEO) Doom II tajna otkrivena POSLE 24 GODINE

Autor: benchmark.rs

Razonoda

03.09.2018

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doom II je objavljen daleke 1995 godine, a u igri je postojala tajna koju niko nije uspeo da nađe - do sada. Daikatana developer John Romero je objavio tvit u kojem čestita jednom igraču, koji je uspeo da pronađe tajnu u Doom II igri, a koja je ostala nerešena još od 1995. godine.

Foto: youtube.com/Zero Master
Zero Master otkrio tajnu

Zero Master je tajnu otkrio na Mapi 15 u Doomu II, gde je teleporter prikazan kao tajna, ali nije sam od sebe pokretao tajnu. Razlog ovoga je bag koji je igrače sprečavao da pokrenu tajnu.

Srećom, za igru iz devedesetih nisu bila dostupna obaveštenja i dostignuća o 100% kompletiranju naslova, inače bi gejming nacija bila prilično upošljena u pronalaženju krajneg rešenja (ovo je zapravo i učinjeno preko cheatova, ali je Zero Master prvi koji je to učinio na regularan način). Kako bi se kompletirala tajna mapa Map 15 u Doom II igri, igraču je bilo potrebno da ga neprijatelj ugura u tu tajnu.

Zero Master je kreirao situaciju da ga neprijatelj prati, a kako se u videu može videti, neprijatelj ga je udario perfektno tako da je tajna konačno uspešno otkrivena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading