PES 2019: Zabavan, lep ali i bez Lige šampiona

Autor: Republika

Razonoda

04.09.2018

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigao nam je novi PES, po mnogima najbolji fudbalski serijal za ovu godinu dobio je brojna poboljšanja što se tiče grafike i (delimično) izvođenja ali je istovremeno izgubio licencu za UEFA Ligu šampiona.

RepublikaFoto: twitter.com/screenshot

Nekim igračima to može zasmetati, ali je suština igre – fudbal i dalje sjajan. Grafika nikada nije bila bolja, stadioni nikada nisu izgledali lepše, a uvedena je i nova tehnologija koja odlično simulira prelamanje svetlosti po dnevnim i noćnim utakmicama.

Sveukupno, može se reći da je novi PES nešto najbliže stvarnom prenosu fudbalske utakmice do sada.

Osim što dobro izgleda, dobro se i igra. Igra je tečnija nego ikada, kontrola igrača je intuitivna i uz malo prakse bićete u stanju da izvedete fudbalske bravure kakve ste do sada samo gledali na TV ekranu. U odnosu na akcioni pristup igri kakav nudi FIFA, PES nudi daleko realniji i mnogi bi rekli zabavniji fudbal.

RepublikaFoto: twitter.com/screenshot

Što se tiče opcija za igranje, tu nema većih izmena. Glavni mod - karijera, odnosno Master Leage kako je nazvan, sada nudi sedam novih licenciranih liga, od zvučnijih imena tu su sada Turska, Škotska i Ruska liga ali i dalje nema Engleske, Španske, Nemačke i Italijanske, odnosno ima ih ali nema pravih imena igrača i klubova (sem par izuzetaka u vidu Barselone, Arsenala i Milana) jer tu licencu čvrsto drži konkurentska FIFA.

RepublikaFoto: twitter.com/screenshot

Najveći novitet je MyClub – onlajn liga koja je tek nedavno počela da funkcioniše i nudi mogućnost da sami kreirate tim i zatim se takmičite protiv igrača iz celog sveta. Svakako zanimljivo na duže staze ali ne i revolucionarno jer smo slično viđali kod konkurencije.

Dakle, novi PES ne nudi previše revolucije kada su u pitanju noviteti ali bolja grafika i tradicionalno sjajno izvođenje čini ga vrednim pažnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading