OVO JE NAJSKULJI MIŠ NA SVETU!

Autor:

Razonoda

05.04.2018

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najskuplji računarski miš na svetu od osamnaestokaratnog belog zlata sa 59 najfinijih dijamanata iznosi nadrealnih 19.304 evra.

aRepublikaFoto: youtube.com/ Hirwa 10
Miš skup ko đavo

Gornji deo sa cvetom od dijamanata i tasteri napravljeni su od belog zlata.

750 delova od 1000 su od čistog zlata. Zlato je dobilo boju od legure metala paladijuma – vredan metal iz familije platina. Paladijum čini 13 procenata.

U izradi je iskorišćen i premaz rodijuma, još jedan metal iz familije platina, što belom zlatu daje karakterističnu boju. Tu su i 58 dijamanata prečnika 2mm i jedan dijamant prečnika 4mm. Zajedno kreiraju dijamantski cvet.

Ukupna težina dijamanata iznosi dva karata. Svi dijamanti ispunjavaju CIBJO standard i okarakterisani su kao prirodni i netretirani. Svi potiču iz zemalja koje su sankcionisane od strane Ujedinjenih nacija.

Možete dizajnirati uređaj po svojoj želji. Možete odabrati veličinu i poziciju dijamanata. Miš se proizvodi u Švajcarskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading