OSMICA JE ZAKON ZA IPHONE X: Evo i ZAŠTO!

Autor:

Razonoda

10.12.2017

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za sve korisnike i iPhone zavisnike koji žele da uštede novac, koliko je to moguće, Consumer Reports organizacija preporučuje iPhone 8 ili 8 Plus, pre nego Ajfon X. Osim niže cene, iPhone 8 ima i bateriju koja mnogo duže izdrži od baterije novog modela.

RepublikaFoto: youtube.com/TechConfigurations
iPhone 8 se preporučuje korisnicima

Iako su kritike u vezi novog iPhone-a X uglavnom pozitivne, Consumer Reports ima ipak nešto drugačije mišljenje, pa je u svom izveštaju Desetku rangirao ispod iPhone-a 8.

Korisnici novih iPhone-a treba dodatno da plate za brzo punjenje, a ono još i nije dobro kao na Androidima!

Prema njihovom testiranju, iPhone X je dobio preporuku Consumer Reports organizacije, ali je istaknuto da bi korisnici koji žele da uštede novac, trebalo da se odluče za iPhone 8 ili 8 Plus.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ajfon X je skuplji

Razlog je, pored niže cene, i radni vek baterije, kao i njegova izdržljivost.

Na primer, Consumer Reports je u svom testu otkrio da iPhone X uspeva da izdrži 19,5 sati sa jednim punjenjem baterije, dok iPhone 8 Plus traje 21 sat. Mada, i jedan i drugi model daleko zaostaju za 26 časova koliko ostvaruju Samsung Galaxy S8 i S8+ modeli.

U zavisnosti od toga šta žele od svojih telefona, bilo da je u pitanju najnoviji i najbolji hardver ili dugovečnost telefona, sve parametre je potrebno uzeti u obzir pri izboru novog modela, navodi Consumer Reportsa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading