Telefon otporan na VATRU I VODU!

Autor:

Razonoda

06.03.2018

00:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanja Cat phones najavila svoj novi mobilni telefon, Cat S61, koji je predstavljen na Svetskom kongresu mobilne telefonije, u Barseloni.

Foto: youtube.com/ MrMobile [Michael Fisher]

Cat phones doneo je još jedan zanimljiv model, naslednika Cat S60 

Ovaj uređaj je naslednik modela Cat S60 sa naprednom mogućnošću FLIR termalnog snimanja, ugrađenim meračem rastojanja pomoću lasera i senzorom za kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru.

Model Cat S61 je sad najnapredniji alat, koji vam pomaže da završite posao.

Cat S61 može da se pohvali integrisanom FLIR termalnom kamerom sa naprednim softverom za veći kontrast slike, proširenim opsegom temperature do 400 stepeni Celzijusa i nadogradnjom sa VGA rezolucije na visoku rezoluciju vidljive kamere, obezbeđujući optimizaciju slike korišćenjem FLIR-ove MSX tehnologije.

Ove nove karakteristike i unapređenja omogućavaju nove slučajeve upotrebe gde se zahteva prenosivost, povezivanje i veći kvalitet slike. Dijagnostika vozila, monitoring asfalta i monitoring nad opremom sa višom temperaturom je sad moguće uz Cat S61, pored mnogih tradicionalnih slučajeva upotrebe, koju obuhvataju detekciju gubitka toplote oko prozora i vrata, detekciju vlage i izolacije koja nedostaje, identifikaciju pregrevanja električnih aparata i preopterećenje električnih kola, gledanje u potpunom mraku ili kroz prepreka kao što su laka magla ili dim, prenosi mondo.rs.

Telefon Cat S61 ima veliki Full HD ekran od 5,2 inča, zaštićen Gorilla Glass 5 staklomi optimizovan za upotrebu na otvorenom prostoru. On se, takođe može pohvaliti vodećim karakteristikama, kad su u pitanju robusni telefoni.

 Cat S61 IP68 otporan na prašinu i vodu do tri metra dubine za vremenski interval od jednog sata. On je u skladu sa MIL Spec 810G, i napravljen je da izdrži testove ponovljenog pada na beton sa visine od 1.8 metara. Sve ove karakteristike su važne za korisnike Cat telefona, koji često koriste svoje telefone za čitanje i formatiranje nacrta i računa dok su na gradilištu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading