Honor 10 će imati kućište u više boja

Autor: benchmark.rs

Razonoda

08.04.2018

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što smo saznali datum zvanične objave Honor 10 telefona, procurele informacije o uređaju ne prestaju da se pojavljuju. Sada imamo promotivni poster, koji nam stiže iz Kine i prikazuje nam poleđinu uređaja sa gradijentom boja, slično Huawei P20 Pro Twilight verziji, ali ne u potpunosti isto.

RepublikaFoto: youtube.com/Gadget2u Tech
Honor 10

Na fotografiji se vidi i sistem sa dve kamere, a njihovo pozicioniranje je u ravni sa onim što smo videli i na ranijim fotografijama koje su se pojavljivale. Na poleđini nema senzora otiska prsta, pa je pretpostavka da će on biti smešten s prednje strane. S prednje strane se očekuje i izrez u vrhu ekrana.

Od još jednog izvora iz Kine stigle su i delimične specifikacije Honor 10 telefona, koje uključuju 5.8-inčni FullView displej, do 6GB RAM-a i 256GB skladišnog prostora, kao i Kirin 970 čipset.

Huawei podbrend bi Honor 10 mogao da predstavi u Kini već ovog meseca, a internacionalna objava je zakazana za 15. maj u Londonu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading