Samsung Galaxy S10 možda dolazi u tri varijante

Autor: pcpress.rs

Razonoda

18.07.2018

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako još uvek nije predstavljen ni Samsung Galaxy Note 9 telefon, već se pojavljuju govorkanja o sledećem flegšip modelu - Galaxy S10. Prema Business Insider-u, analitičar Ming Či Kuo je objavio da veruje da će se S10 proizvoditi u tri veličine: 5,8", 6,1" i 6,4".

RepublikaFoto: pixabay.com
Tek ćemo da vidimo šta će se obistiniti/Foto: Ilustracija

To su vrlo verovatno iste ili veoma slične dimenzije ekrana koje se očekuju i kod sledeće serije Apple telefona, pa Kuo veruje da Samsung želi da u svakoj varijanti parira "jedan na jedan".

Prema ovom analitičaru, dva veća S10 modela će imati senzor otiska prsta ugrađen ispod ekrana. To sugeriše da će najmanji telefon biti tzv. "entry-level" model dok će veća dva modela potencijalno imati bolje hardverske specifikacije i da će targetirati druge (više) segmente tržišta. Ovakav zaključak je izveden iz činjenice da Galaxy S9 nudi dve dimenzije ekrana (5,8" i 6,2"), sa blagim razlikama u specifikacijama (veći model ima malo napredniju kameru i više RAM-a, na primer).

RepublikaFoto: pixabay.com

S obzirom na to da je Kuo poznat po preciznom predviđanju Apple-ovih planova, i da je sada počeo da analizira i Samsung, može se reći da se radi o prilično pouzdanom izvoru informacija. On kao jedan od najvećih noviteta proglašava senzor otiska prsta koji je ugrađen u ekranu i smatra da će to biti opcija koju će Samsung marketinški koristiti kao jednu od najvećih prednosti u odnosu na iPhone, koji identifikaciju zasniva na prepoznavanju lica.

Još neke od nedavnih nezvaničnih informacija koje kruže po Internetu o S10 modelu su da će imati pet kamera - pored dve standardne kamere pozadi, imaće i kameru sa širokougaonim sočivom, dok će na prednjoj strani imati dve kamere. Ipak, kako Samsung svoje nove flegšip modele obično predstavlja krajem februara, još ćemo sačekati da vidimo da li su ova predviđanja tačna.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading