(VIDEO) Ne može mu niko ništa, jači je od sudbine: STIŽE NEUNIŠTIVI TELEFON!

Autor: b92.net

Razonoda

31.08.2018

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kineska kompanija Oukitel krajem jula je na tržište izbacila robusni uređaj pod oznakom WP2, sa baterijom kapaciteta 10.000mAh. Zbog kombinacije "ogromne" baterije i trostruke zaštite, WP2 je izazvao veliko interesovanje, kako ljubitelja tehnologije, tako i medija.

RepublikaFoto: youtube.com/OUKITEL Mobile
Telefon jači od svih izazova

Veliki ekran i dupla kamera, uz visok stepen zaštite koja garantuje dugotrajnost, na prvi pogled čine WP2 veoma atraktivnim modelom smartfona.

Čvrsto kućište štiti uređaj ne samo od vode i drugih tečnosti, već i od različitih čestica prašine i drugih materija.

WP2 koristi vodootporni mikrofon i zvučnik, zatim zaštićeni USB priključak i zaštićeno ležište za SIM i microSD kartice

Oukitel je ove nedelje objavio novi video u kome se demonstrira upravo njegova vodootpornost i zaštita protiv prašine. Bez obzira na vodu, pesak, beton, blato, kafu, uljanu boju... WP2 je bez problema preživeo sve te izazove.

Oukitel je za izradu kućišta telefona koristio polistiren ebonit, kao i fleksibilni polietilenski lepak za spoljne spojeve. Tehnikom dvostrukog oblikovanja kalupa postignut je besprekoran spoj. Postoji, takođe, i izolacioni razmak ispod šrafova koji bi trebalo da obezbedi njihovu zaštitu.

Prodaja Oukitel WP2 bi treblo da počne u septembru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading