Apple upozorava: VAŠ iPhone JE U NEPOSREDNOJ OPASNOSTI!

Autor:

Razonoda

04.09.2018

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apple je poroveo mesece testirajući nove iPhone uređaje. I dok su ambicije tehnološke kompanije iz Kupertina velike kada su u pitanju novi telefoni, Apple je takođe bio prinuđen da upozori postojeće vlasnike iPhonea na trenutnu opasnost.

RepublikaFoto: youtube.com/TechConfigurations

Na svom zvaničnom sajtu, Apple je upozorio vlasnike iPhonea 8 da njihov ljubimac sadrži logičku ploču sa defektom. Uređaji pogođeni ovim problemom se iznenada restartuju, ekran im se koči ili jednostavno neće da se upale.

Problem pogađa uređaje koji su napravljeni između septembra 2017. i marta 2018. godine u Kini, Hong Kongu, Indiji, Japanu, Makauu, Novom Zelandu i SAD

Ipak, postoje i dobre vesti. Apple ima prost sistem koji će vam otkriti da li je vaš uređaj pogođen ovim problemom.

Dovoljno je da samo unesete serijski broj vašeg telefona na ovoj njihovoj stranici, a Apple će vam potpuno besplatno popraviti uređaj.

Servis će biti dostupan 3 godine od trenutka kada ste kupili svoj telefon, a ovim defektom nisu pogođeni modeli iPhone 8 Plus i iPhone X.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading