POTVRĐENO: Stiže nova generacija Razerovog GEJMERSKOG TELEFONA

Autor: b92.net

Razonoda

06.09.2018

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako nisu objavili neke detalje, iz Razera su objavili kako trenutno rade na razvoju drugog modela Razer Phonea.

RepublikaFoto: youtube.com/Marques Brownlee

Razer, kompanija omiljena među gejmerima, prošle godine predstavila je svoj prvi smartphone i pokrenula trend gejmerskih telefona na ovom tržištu, pa su ovakve uređaje nakon toga predstavili Asus, Xiaomi i Honor.

Da je reč o trendu koji će biti sve popularniji veruju i u Razeru u kojem već rade na nasledniku svog prvog pametnog telefona. Iako su se glasine o ovom uređaju pojavile nedugo nakon predstavljana prvog telefona, sada je razvoj Razer Phonea 2 i službeno potvrđen.

Naime, prilikom objave poslovnih rezultata, iz ove kompanije su prvi put službeno pomenuli kako rade na drugoj generaciji gamerskog telefona, ne saopštavajući više detalja o tome.

Propratni softver

Nadležni u Razeru su pomenuli da će da razvijaju i propratni softver za telefon kojim će proširiti softver i usluge sa personalnih računara na mobilna tržišta.

Ono što bi posebno moglo biti zanimljivo je procesor - trenutno većina najjačih telefona radi na mobilnoj platformi Snapdragon 845, pa je moguće da će i Razer Phone 2 pokretati isti procesor, ali deo medija nagađa kako bi ovo mogao biti prvi smartphone s novom generacijom Snapdragona.

Iz Razera nisu objavili koliko su do sada prodali telefona, ali na temelju informacija o zaradi od prodaje (16,5 miliona dolara) mediji nagađaju kako je prodato najmanje 23.000 komada, a verovatno i nešto više, s obzirom na to da se ovaj uređaj jedno vreme prodavao uz popust.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading