Kruševljanin koji je ubio druga u stanu ima debeo dosije: Pogledajte jeziv spisak njegovih krivičnih dela!

Autor:

Hronika

27.12.2018

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iza krvavavog pira u Kruševcu u kome je M. I. (21) ubio svog druga Iliju Ristića krije se pokušaj ubistva, dilovanje droge i krađa.

RepublikaFoto: e-stock/A. Bačlija
Foto: Ilustracija

Naime,  M. I. (21) iz Kruševca, koji je uhapšen juče nakon što je ubio svog druga Iliju Ristića (21) u svom stanu u Ulici Radomira Domanovića, dobro je poznat policiji od ranije po raznim krivičnim delima.

- Sumnja se da je M. I. utorak ujutru hicem iz revolvera, u svom stanu, naneo teške povrede mladiću, od kojih je on preminuo u kruševačkoj bolnici - navodi se u saopštenju PU Kruševac.

Kako je predočeno, tragedija u naselju Prnjavor na periferiji Kruševca, dogodila se juče rano ujutru, nešto pre 6 časova, a sa teškim posledicama upucavanja u grudi, Kruševljanin Ilija Ristić podlegao je povredama posle par sati.

Stanari Ulice Radoja Domanovića shvatili su šta se dogodilo tek kada su videli policijska vozila ispred zgrade. Inspektori su po podne nastavili sa proverama, ispred zatvorene kladionice prekoputa višespratnice gde se dogodilo ubistvo.

Većina stanara zgrade u kojoj Mihajlo, prema priči komšiluka, živi sa roditeljima, nisu čuli kakva se drama odigrala u njihovoj blizini, a žrtvu - ne poznaju.

Kako "Blic" saznaje, ubijeni Ilija kruševačkoj policiji bio je poznat od ranije po krađama.

Kako saznajemo, mladić koji je ubio Ristića, takođe, je imao policijski dosije. On je organima reda bio dobro poznat od ranije po pokušaju ubistva, nanošenju lakih telesnih povreda i dilovanja drogom. Osuđivan je i zbog krađe.

- Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu - kažu iz policije.

Iako je bilo reči da je do upucavanja došlo samopovređivanjem, pa i da je u stanu M. I. na trećem spratu zgrade bila prisutna i treća osoba, prema dosadašnjim saznanjima, ubica i Ilija Ristić su bili sami u stanu.

Zbog čega je mladić ubio svog prijatelja, za sada nije poznato.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo i ona još traje. Čekaju se i nalazi obdukcije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading