Goran je Snežani pretio da će je ubiti, posle samo dva meseca nađena je mrtva u podrumu

Autor: Beogradski mediji

Hronika

03.04.2019

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Maćić (57) iz Užica, koji je u utorak nožem iskasapio svoju bivšu ženu Snežanu (51), pre samo dva meseca joj je zapretio da će je ubiti, zbog čega je od suda čak dobio zabranu prilaska.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Pogrebno odnosi telo Snežane Maćić

Maćić  je zaklao svoju ženu Snežanu (51) u podrumu zgrade u kojoj je živela, nakon krvavog pira izvršio je samoubistvo vešanjem na imanju svog zeta i ćerke u selu Gorjane.

- Goran je nakon zločina otišao na imanje zeta i ćerke koju ima iz braka sa Snežanom, gde je odlučio da se izvrši samoubistvo. Komšije su potvrdile da je on u poslednje vreme često dolazio u Gorjane, ali da niko od njih u njegovom ponašanju nije mogao ni da nasluti da je sposoban da ubije ženu - kazao je dobro obavešten izvor za beogradske medije.

 

 

On dodaje da je istragom utvrđeno da je Goran najpre davio Snežanu, kao i da je nakon toga potegao nož i ubo je čak tri puta u vrat.

- Žena je najverovatnije iskrvarila za nekoliko trenutaka. Tragovi krvi nađeni na mestu zločina biće upućeni na DNK analizu kako bi se nedvosmisleno potvrdile sumnje da je Snežanu nožem izbo Goran - dodaje  sagovornik.

 

 

Podsetimo, Maćić je u utorak presreo ženu u hodniku zgrade u kojoj je stanovala, da bi je potom odvukao u podrum, gde ju je iskasapio nožem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading